Stailer, calea sigură să găsești un loc la salonul dorit

Ai încercat de nenumărate ori să iei orașul la pas și să descoperi ce saloane au mai apărut în zona ta sau în cartierele învecinate. Ai încercat să faci un rezumat al recomandărilor primite de prieteni. Nu pare să fie ceva de folos. Tot online-ul te ajută să găsești mai rapid un salon, dar și un loc liber pe scaunul stilistului dorit de tine. Faci asta cu ajutorul lui Stailer, pagină web dedicată programărilor la salon, dar și aplicație.

Stailer

Stailer, în drumul tău spre locul liber la salon

Fie că ești din Iași, București, Constanța sau Suceava, cauți un salon coafura Alba Iulia, Timișoara sau în alt oraș din țară, te poți baza pe Stailer. Este vorba de pagină web, dar și aplicație dedicată care te ajută să digitalizezi programările la salon. Când ai nevoie de o programare la coafor sau manichiură și timpul efectiv te presează, vei înțelege mai bine cât de mult te ajută Stailer.

Să fim sinceri, românii s-au obișnuit să stea la coadă. Este o realitate tristă pe care încă o vedem. Schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Nu vom scăpa niciodată de coadă implicit când avem de plătit taxe și impozite, dacă nu vom îmbrățișa schimbarea, noul, modernul, digitalizarea. Nu este atât de greu să faci asta.

Cum faci o programare cu Stailer

Este simplu și nu depinzi de un cont, de abonamente plătite și așa mai departe. Poți încerca varianta web, din pagină. Notezi datele – când îți dorești programarea, în ce oraș, pentru cine și tipul de serviciu avut în vedere. În câteva clipe îți este afișată lista cu saloanele disponibile și care corespund în totalitate cu cerințele menționate de tine. Dintre acestea, alegi pe cel care îți convine, poate chiar în funcție de recenzii sau prețuri.

Multe dintre saloanele înscrise în această platformă sunt prezentate în detaliu, inclusiv cu ghid despre cum să ajungi la locație sau foto cu servicii prestate ori recenzii reale ale celor care au încercat serviciile.

După căutare, la fel de ușor poți și să te programezi. Faci asta din câțiva pași simpli, chiar dacă nu ai cont. Nu vei plăti nimic pentru acest mod de programare. Dacă dorești, anularea o vei face la fel de ușor, utilizând linkul primit la confirmare sau direct din cont.

Pentru cei care utilizează aplicația Stailer, aceasta este disponibilă pentru publicul larg, gratuit. Nici de această dată nu se poate spune că va dura prea mult până când concret vei seta data programării. În plus, din aplicație, configurezi o singură dată datele tale de cont și la fiecare căutare sau setare de programare nu mai reintroduci numele tale, locația etc.

Stailer este viitorul în materie de programări

Află mai multe detalii din pagina oficială Stailer și nu întârzia să încerci. Vei descoperi astfel o nouă metodă prin care să bifezi cu ușurință programările pe care ți le dorești lună de lună sau oricând. Ai aici și un catalog cu coafuri, manichiuri și nu numai, exemple despre ce muncă prestează personalul din diferitele saloane din țară.

Contact: support@stailer.ro

*acest articol este un guest post

You may also like...

8 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Nu știam de această aplicație. Sigur este utilă.

  2. Silvia spune:

    Interesant!!

  3. Marin Mirela spune:

    Am mai citit despre aplicația Stailer, dar nu am folosit-o încă. Asta și pentru că am deja cumva un calendar stabilit la păr iar la unghii au o aplicație pe salon și la fel îmi pot face ușor și rapid. În orice caz, am reținut ideea și am luat și aplicația asta pentru orice eventualitate.

  4. Dana spune:

    O aplicație foarte utila, mi se pare o super idee!

  5. O aplicatie extrem de utila, tare ma bucur ca exista!

  6. Alina S spune:

    Eu folosesc aplicatia Mero, cred ca e similara. Ma voi uita si pe Stailer.

  7. Faina aplicatia! Chiar nu aveam habar de existenta ei

  8. Mi se pare o idee foarte buna si am văzut că sunt multe orașe in lista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *