Ce produse de protecție solară iau cu mine în vacanță

Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut prima jumătate a acestui an. Partea bună e că soarele își face simțită prezența chiar și aici, la munte, iar dorul de ducă nu ne mai dă pace. De aceea, am hotărât ca în weekendul prelungit de Rusalii să mergem într-o stațiune, să ne bucurăm de apă și soare.

Copiii nu mai pot de fericire, la fel ca și noi de altfel. Totuși, ce poate fi mai frumos decât să îți începi vacanța de vară cu câteva zile departe de casă, într-un mini concediu?

Bineînțeles, ne lăsăm purtați de val, dar ținem cont și de pregătirile necesare. Așadar, va fi o săptămână mult prea plină. Pe lângă bagaje și celelalte lucruri pe care trebuie să le rezolvăm înainte de plecare, copiii au serbări și festivități, la care trebuie să ajungem neapărat. Dar, să începem cu începutul! Și anume, organizarea.

Protecția solară este extrem de importantă și încercăm să nu o neglijăm. Pielea noastră trebuie protejată de razele nocive. Din fericire, avem produse potrivite la îndemână și ne putem bucura de soare fără să ne facem griji pentru sănătatea pielii noastre.

Ce produse de protecție solară luăm cu noi în vacanță

protectie solara bebelusi , nivea sun,nivea copii, spf, protectie solara,

Dacă noi, adulții, mai omitem uneori să aplicăm SPF-ul, când e vorba de cei mici nu ne permitem astfel de neglijențe. Așadar, primul produs pe care îl pun în bagajul de vacanță este Nivea Sun – protectie solara bebelusi și copii.

Bineînțeles, produsul de protectie solara ales pentru copii, are SPF 50+. Este foarte important ca pielea lor sensibilă să fie bine îngrijită și ferită de arsurile solare. Îmi place acest produs de la Nivea deoarece este rezistent la apă, calmează și hidratează intens pielea, o lasă catifelată, dar și se absoarbe ușor în piele. În plus, recipientul este unul practic, cu spray. Este tot ce îți poți dori de la un produs cu SPF pentru copii, din punctul meu de vedere.

protectie solara, ulei bronzant, spf 30 , spf bioderma,ulei bioderma,

Soțul alege să folosească tot protecție solară de 50+. Eu prefer acest ulei bronzant de la Bioderma. Asigură un bronz frumos și uniform. Are SPF 30, un parfum discret și este hipoalergenic. Este unul dintre produsele mele preferate de la Bioderma. Bineînțeles, am de gând să aleg și o lotiune dupa plaja pe care să o aplic după ce mă voi bronza uniform cu ajutorul acestui produs.

luciu de buze, spf 15, balsam de buze, balsam cu spf, protectie solara,

Din bagajul de vacanță nu îmi va lipsi nici acest balsam de buze cu SPF 15. Deși până nu de foarte mult timp nu dădeam atenție mare buzelor, am observat cât de bine arată, dacă folosesc un astfel de balsam pe timp de vară. Și Maiei îi place să îl folosească, așadar, are și ea unul mereu la îndemână.


Cam acestea sunt produsele cu SPF care nu îmi vor lipsi din bagaj. Sper ca și voi să oferiți atenție protecției solare și să vă bucurați de soare în siguranță!

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte bune recomandări.

  2. Dana spune:

    Minunate produse, mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *