Trei rochii de vară albe de pe Manzara

Deși la noi temperaturile din ultimele zile mă fac să mă gândesc că deja a venit toamna, nu mă las bătută și tot mai sper la căldurile specifice verii. Îmi doresc să pot ieși seara la plimbare, fără să fie nevoie să iau un hanorac cu mine. Îmi doresc zile fără ploaie, în care să pot purta rochițe vaporoase și frumoase. Deși mi-am tot luat hăinuțe pentru sezonul cald, mi-a rămas gândul la câteva rochițe de pe Manzara. Sunt frumoase foc toate, dar mai au și altceva în comun.

De data aceasta, în wishlist-ul meu am doar rochii albe. Deși am câteva rochițe de vară frumoase, niciuna nu e albă. Mie îmi place albul, dar fiind mai pretențios evit să cumpăr prea des haine albe. Totuși, mă gândesc că pot face o excepție și să mă bucur de o rochie de vară superbă.

În rândurile de mai jos, vă prezint cele trei rochii albe care s-au făcut comode la mine în wishlist și abia așteaptă să fie comandate.

Trei rochii albe de pe Manzara

Rochița aceasta albă, scurtă, mi se pare extrem de finuță și elegantă. Mânecuțele o fac deosebită, din punctul meu de vedere, iar buzunarele o fac mult mai practică decât orice rochie clasică. Este confecționată din polyester (65%) și bumbac (35%).

Cea de-a doua rochie din wishlistul meu este una lungă și lejeră. Și aceasta are mânecuțe și porțiuni dantelate. Talia este accentuată de cureaua aceea maro și lată, care scoate rochia din anonimat.

Mi-am lăsat rochia preferată la urmă. Îmi place extrem de mult rochița aceasta. Este feminină și deosebită. Am o mare reținere să o comand, deoarece am impresia că nu m-ar avantaja. Dar asta nu înseamnă că nu pot să o admir. E superbă!


Acestea sunt cele trei rochii albe care m-au cucerit. Bineînțeles, la mine în wishlist pe Manzara, mai am o mulțime de lucruri frumoase. Am genți, încălțăminte, un costum de baie, o mulțime de tricouri și chiar și lenjerie intimă. Site-ul este foarte bine aprovizionat și oferă o gamă largă de produse de calitate, care pur și simplu îmi fură privirea. Poate data viitoare vă voi prezenta câteva accesorii frumoase de pe acest site sau chiar și haine bărbătești frumoase. Până atunci, aruncați voi o privire și făceți-vă singurele o părere despre Manzara. Sunt sigură că vă veți umple și voi wishlist-ul de lucruri frumoase.

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    Toate sunt frumoase!!!!

  2. Dana spune:

    Sunt superbe toate!!!!

  3. Eva Anca spune:

    Toate trei îmi plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *