Back to school again… Ce ne luăm de pe Decathlon?

Înapoi la școală, înapoi la sport… Luna septembrie vine mereu cu începutul unui nou an școlar și cu activități sportive pentru copii. Anul acesta este unul mai special pentru noi, deoarece Maia intră în clasa a V-a. Deja va avea mai multe materii de studiu, iar profesorii vor avea mai multe pretenții de la ei, fiind mai mărișori.

Până acum, în clasele I – VIII, Maia a făcut de două ori pe săptămână educație fizică. Făceau alegări și diferite jocuri de echipă cu mingea, precum baschet sau handbal. Iarna, întotdeauna și-au petrecut orele de sport la patinoar, spre bucuria lor. Orele de sport, în special iarna, sunt cele mai așteptate și apreciate la ea în clasă. Anul acesta nu știu dacă vor face ceva nou sau nu, dar noi o vom pregăti pentru orele de sport așa cum facem în fiecare an. Așadar, așa cum era de așteptat, avem un coș plin cu de toate la Decathlon. Am ales deja câteva articole care sigur îi vor fi utile, dar încă nu m-am hotărât dacă voi plasa comanda online sau vom merge într-un magazin fizic pentru a le cumpăra. E mai comod online, dar trebuie să îi iau și încălțăminte sport și aș prefera să le probeze. Bine, a crescut ca din apă vara asta și cred că toate produsele pe care vreau să i le cumpărăm ar cam trebui probate.

Înapoi la școală, înapoi la sport, înapoi în magazinele Decathlon pentru cumpărături

Trening copii

Prima și prima oară m-am uitat la treninguri, bineîțeles. Am selectat un trening în două culori, din două piese. Hanoracul are fermoar și buzunare. În sala de sport nu va merge cu telefon sau alte lucruri, dar măcar un pachet de șervețele tot va lua cu ea și de aceea am dorit ca hanoracul să aibă buzunare. Pantalonul are croială dreaptă, iar talia este elastică. Materialul pare călduros și se pare că e și ușor de întreținut. Se găsește în mai multe combinații de culori, dar cel în roz și bleumarin este sigur pe placul Maiei.

Tricouri sport și bluze sport

Un trening nu e suficient pentru orele de sport. Maia mai are nevoie și de câteva tricouri și bluze. Am ales să fie din materiale respirabile, să fie comode și ușor de asortat. Da, este și acesta un punct important când alegi haine pentru o fetiță de 11 ani. Îi voi lua mai multe tricouri în nuanțe diferite, dar și vreo două bluze, mai ales pentru momentele în care vor face sport în aer liber.

Încălțăminte sport pentru copii

Pentru sala de sport m-am gândit la această pereche de încălțăminte. Sunt ușori, au talpa din spumă, asigură aderență și se închid ușor datorită benzilor cu arici. Culorile sunt plăcute, vesele, perfecte pentru copii. Îi voi lua și o pereche de adidași pentru exterior. Mă gândesc să fie din piele sau un material sintetic care să imite pielea, pentru a rezista zilelor ploioase de toamnă. De asemenea, trebuie să aibă o talpă mai înaltă și comodă.

Bineînțeles, trebuie să-i iau și lui Albert diverse lucruri, dar lista lui încă nu e completă.

You may also like...

1 Response

  1. Eva Anca spune:

    Tare bune produse și prețuri sunt pe Decathlon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *