Ce cărți pentru copii am mai comandat de pe Libris

Chiar dacă e vacanță, nu renunț la obiceiul de a comanda cărți pentru copii. Într-adevăr, amândoi stau mai mult pe afară sau pe la bunici, dar se bucură de fiecare dată când le dau câte o carte nouă. În ultima comandă plasată pe Libris.ro am avut Toate lucrurile imposibile de Lindsay Lackey și Istoria lumii pentru copii în 100 de imagini.

Două titluri atrăgătoare, dar diferite, care i se potrivesc Maiei. Lui Albert i-am tot luat în ultima perioadă și de data aceasta l-am trecut cu vederea. Cum sunt cele două cărți pentru copii comandate de pe Libris.ro? Vă spun în rândurile ce urmează.

Toate lucrurile imposibile de Lindsay Lackey

Toate lucrurile imposibile de Lindsay Lackey

Toate lucrurile imposibile de Lindsay Lackey este un roman potrivit pentru copiii care au măcar 9 ani împliniți. Este o poveste sensibilă și emoționantă, ce conține puțină magie, dar și puțină realitate crudă. Este o poveste captivantă, despre iubire, speranță și lupta pentru a-ți găsi locul în lume.

Red are putere asupra vântului. Atunci când emoțiile o copleșesc și este furioasă sau supărată, furtunile nu întârzie să apară. Fiind un copil familiarizat cu sistemul e asistență socială, Red devine familiarizată și cu furtunile sale. Red umblă de la o familie la alta, până ce ajunge la cei din familia Groove. Acolo Red îi cunoaște pe Celine și Jackson, care au propriile haruri. Red se acomodează și furtunile se domolesc, până ce mama sa își face apariția. Prin ce furtuni mai trebuie să treacă eroina noastră pentru a avea o viață fericită? Toate lucrurile imposibile de Lindsay Lackey se poate comanda de pe Libris.ro.

Istoria lumii pentru copii în 100 de imagini

Istoria lumii pentru copii în 100 de imagini

Istoria lumii pentru copii în 100 de imagini este o carte surprinzător de frumoasă. Are imagini frumoase și semnificative, iar paginile sunt groase și lucioase. Informațiile sunt grupate în texte scurte, scrise pe înțelesul celor mici. Prin intermediul celor 100 de imagini, copilașii vor descoperi evenimentele-cheie ale istoriei universale. Vor afla modul în care lumea a fost schimbată prin marile bătălii, știință, exploratori curajoși și nu numai.

Istoria lumii pentru copii în 100 de imagini de Rob Lloyd Jones poate fi un cadou inspirat pentru un copilaș curios și dornic să învețe.

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Ce cărți frumoase și interesante!

 2. Mirela Marin spune:

  Superbe! Abia aștept să mai crească puțin Buburuza să înceapă să citească.
  După cum îi plac acum cărțile, va fi o extraordinară bucurie să continue și să le iubească. Măcar atât cât îmi plac mie.
  Mulțumesc pentru recomandări, le-am notat pe toate!

 3. Rokolla spune:

  Istoria lumii ma atrage4 si pe mine. Nu stiam de aceasta carte

 4. Lucia Mihaela Curea spune:

  Istoria lumii mi-ar placea si mie sa o rasfoiesc.

 5. Simona spune:

  Foarte faine amândouă. Deocamdată nu li se potrivesc copiilor mei, dar le păstrez păstrez informații in acest sens pentru când vor mai creste.

 6. Eva Anca spune:

  Să aveți lecturi plăcute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *