Cu ce produse Dr. C. Tuna mă răsfăț

Tot la #bloggeritelacastel am primit și un pachet foarte fain de la Farmasi. Îmi plac produsele lor. Am câte ceva de la ei mai mereu în dulăpiorul cu cosmetice și sunt mulțumită de ele. Așadar, m-am bucurat să mă întorc acasă cu ceva nou, fiind sigură că voi descoperi produse de calitate, pe care le voi folosi cu drag.

În pachetul de la Farmasi am avut două produse pe care brand-ul a dorit ca fiecare dintre noi să le aibă, dar și un set de produse la alegere.

Ce produse Farmasi am avut în pachet

sampon uscat , spuma de corp autobronzanta, Age Reversist, Gel exfoliant, Serum, lotiune hidratanta, Crema de ochi, Farmasi , #bloggeritelacastel,

Farmasi ne-a încântat cu următoarele produse din gama Dr. C. Tuna:

 • un șampon uscat
 • spumă de corp autobronzantă
 • un set de produse Age Reversist:
  • Gel exfoliant 80ml
  • Serum 30ml
  • Loțiune hidratantă 30ml
  • Cremă de ochi 15ml

Am mai avut produse Dr. C. Tuna. Așadar, nu am fost deloc mirată de calitatea lor. În rândurile de mai jos, vă voi spune câte ceva despre fiecare produs primit la #bloggeritelacastel în parte.

Șampon uscat Dr. C Tuna și Spumă de corp autobrozantă Dr. C. Tuna

Ce mi-a atras atenția la spuma de corp autobronzantă? Faptul că este 100% naturală, pe bază de surse vegetale. Conține ingrediente active de bronzare, care fac pielea să se închidă la culoare, fără a o afecta într-un fel sau altul. Pentru rezultate oprime, trebuie să exfoliem, iar mai apoi să hidratăm zonele mai uscate ale corpului, precum coatele sau călcâiele, iar mai apoi să aplicăm spuma într-un strat uniform. Trebuie să lăsăm produsul să acționeze între 6 și 8 ore, iar apoi, după un duș rapid, ne putem bucura de rezultatele dorite.

Șamponul usat ne este util tuturor. Se întâmplă să fim nevoite să plecăm de acasă înainte să reușim să ne spălăm părul. Pentru astfel de momente, păstrez mereu la îndemână un astfel de șampon. Acum, cel de la Dr. C. Tuna îmi sare în ajutor la nevoie. Acest produs nu încarcă părul și îi oferă un aspect proaspăt. În plus, îl hidratează, îi oferă strălucire, are un parfum plăcut și îi oferă protecție împotriva razelor UV.

Set Dr. C. Tuna Age Reversist

sampon uscat , spuma de corp autobronzanta, Age Reversist, Gel exfoliant, Serum, lotiune hidratanta, Crema de ochi, Farmasi , #bloggeritelacastel,

Gelul exfoliant Dr. C. Tuna Age Reversist conține particole de micro peeling, care asigură o curățare blândă a tenului. În plus, contribuie la netezirea pielii și la hidratarea acesteia. Se utilizează ca orice alt exfoliant, 1-2 ori pe săptămână.

Serumul Dr. C. Tuna Age Reversist este ajutorul celor care își doresc să ofere un aspect mai tânăr tenului. Catifelează pielea și ajută la netezirea acesteia.

Crema pentru zona ochilor Dr. C. Tuna Age Reversist oferă luminozitea necesară zonei ochilor, combate semnele îmbătrânirii, ajutând la netezirea ridurile fine. De asemenea, hidratează pielea.

Crema hidratantă Age Reversist m-a impresionat prin textura ușoară și plăcută pe care o are. Acest produs hidratează în profunzime pielea și o hrănește. De asemenea, ajută la netezirea liniilor fine și a ridurilor.


Produsele din gama Dr. C. Tuna pot fi produsele pe care le cauți de mult timp. De aici poți să îți comanzi orice ai nevoie.

You may also like...

3 Responses

 1. Dana spune:

  Cât de bune par produsele Farmasi, trebuie să le încerc!

 2. Silvia spune:

  Să le folosești cu plăcere!!!

 3. Eva Anca spune:

  Oh, nu știam că este o gamă a Farmasi. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *