Noutăți literare de la Librăria Donaris

În urma evenimentului #bloggeritelacastel, ne-am întors acasă cu o mulțime de pachețele frumoase, de care încă ne bucurăm. Pe lângă pachețelele acelea, am mai primit și câteva vouchere pe care, bineînțeles, le-am folosit deja. Librăria Donaris și-a dorit ca noi să ne comandăm de pe site ceea ce ne dorim, iar noi așa am și făcut.

Ce mi-am luat eu de la Librăria Donaris? Nu o să vă vină să credeți! Vă veți mira… sau nu. Bineînțeles că mi-am comandat cărți. Foarte fericită am fost când a doua zi m-a sunat curierul. Nu știu voi, dar eu ador site-urile pentru care livrarea rapidă chiar e rapidă.

Am o mulțime de titluri în wishlist. Sunt atât de multe cărți pe care mi le doresc, încât atunci când trebuie să dau o comandă, nu mă pot hotărî ce să îmi iau 😀 . În cele din urmă, m-am hătărât să îmi folosesc voucherul și să îmi iau aceste două romane apărute la Editura Litera: Secrete pentru o viață de Susan Meissner și Fetița din scrisoare de Emily Gunnis. Ce au în comun aceste două cărți? Întoarceri în timp, secrete devastatoare și adevăruri șocante.

Despre Fetița din scrisoare de Emily Gunnis

Fetița din scrisoare mi-a părut, încă de când i-a fost anunțată apariția, o carte sensibilă și misterioasă. Este un roman alert, cu elemente de thriller și o poveste sfâșietoare.

Samantha descoperă o scrisoare veche de 60 de ani, care îi rupe sufletul. Suferința pe care o simte în acele rânduri, o face să înceapă o investigație dificilă, care implică așezământul St Margaret. Se pare că, în trecut, fetele care rămâneau însărcinate în afara căsătoriei, erau trimise acolo. Într-o societate în care femeile nu aveau prea multe drepturi, iar familiile doreau să se descotorosească de rușinea adusă de o sarcină în afara căsătoriei, o mulțime de fete dispăreau pentru totdeauna, odată intrate pe porțile acelui așezământ. Bebelușii erau dați spre adopție, iar tinerele mame trăiau drama vieții lor, fiind traumatizate, chinuite și știind că nu vor mai ieși vii de acolo.

Fetița din scrisoare de Emily Gunnis se poate comanda de aici.

 Fetița din scrisoare, Emily Gunnis, Secrete pentru o viață, Susan Meissner, Editura litera, fictiune, thriller, Hitler, 

Despre Secrete pentru o viață de Susan Meissner 

Secrete pentru o viață de Susan Meissner este de asemenea o carte cu impact emoțional puternic. Vorbește despre modul în care cruzimea lui Hitler a schimbat viețile oameilor, dar și despre alegerile devastatoare pe care oamenii simpli au fost nevoiți să le facă.

Kendra Van Zant este o cercetătoare care dorește să afle mai multe despre războiul lui Hitler. Atunci când hotărăște să asculte povestea lui Isabel, nu are nicio idee despre modul în care aceasta îi va schimba percepția asupra lucrurilor și despre cum o va face să se simtă. Kendra află povestea a două surori, care la fel de bine putea fi povestea oricărui om care a trăit în acea perioadă. O poveste care vorbește despre speranță, consecințe și regrete. O poveste care o va face să se îndoiască de propriile convingeri și care o va face să înțeleagă cât de dureroase pot fi unele alegeri.

Secrete pentru o viață de Susan Meissner se poate comanda de aici.

You may also like...

1 Response

  1. Eva Anca spune:

    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *