Despre Secrete în miez de noapte de Kasie West

Dacă ești în căutarea unei povești frumoase de iubire, pe care să o citești dintr-un foc, poți să te oprești. Am găsit-o eu, iar astăzi îți voi vorbi despre ea. Secrete în miez de noapte de Kasie West a apărut la Editura Corint – Leda Edge și a ajuns la mine acum mai bine de o săptămână. Nici nu am mai așezat-o în bibliotecă, ci am pus-o direct pe noptieră, pentru a fi citită cât mai repede.

Eram sigură că îmi va plăcea acest roman. Coperta și titlul promiteau asta și mă bucur că așa a și fost. Am citit cartea în câteva ore sâmbăta trecută și mi-a dat o stare de bine, perfectă pentru weekend. Stilul lejer al autoarei m-a cucerit. Nici nu am simțit când am citit-o. Doar m-am trezit la final, cu un zâmbet tâmp pe față 🙂 .

Secrete în miez de noapte de Kasie West

Secrete în miez de noapte m-a făcut să vreau să mă învârt ca un titirez în timp ce râd și zâmbesc. Serios! Această carte a fost mai mult decât adorabilă!” – starcrossedbookblog.com

Charlie este o adolescentă de 16 ani, care a fost crescută de către tatăl său, după ce mama ei a murit. Ea mai are trei frați, iar cei patru au creat o legătură foarte puternică. Charlie este sportivă, aleargă mult și nu să dă în lături de la provocări sau jocuri, alături de frații ei și prietenii lor. Îi place adrenalina și savurează tachinările fraților ei, dar mai ales ale vecinului ei – Braden – care e mereu prin preajmă. Tânăra adolescentă și-a creat propria rutină și mereu se ține de program. Acest program îi asigură epuizarea necesară pentru a dormi neîntoară și pentru a ține coșmarurile la distanță.

Atunci când Charlie ia a doua amendă pentru viteză, tatăl său o obligă să își găsească o slujbă. Fără prea mare interes, fata începe căutarea. Spre surprinderea ei și a familiei sale, găsește pe cineva care să o angajeze. Lucrează doar câteva ore pe săptămână, așadar, nu este nevoită să renunțe la toate activitățile sale. Totuși, faptul că rutina îi este schimbată, iar corpul îi este mult mai odihnit, Charlie începe din nou să aibă coșmaruri. Aceste treziri nocturne o fac să iasă în curte noaptea, pentru a lua aer și a se liniști. Dar se pare că nu este singura care face acest lucru. Braden, confruntându-se cu propriile probleme, simte nevoia să facă același lucru.

Ieșirile lor nocturne se transformă ușor în întâlniri abia așteptate, încojurate de secrete șoptite sub cerul înstelat, la adăpostul întunericului.

Noul job al lui Charlie îi dă viața total peste cap. Își dă seama că sentimentele sale pentru Braden s-au schimbat și se teme să nu îi piardă prietenia. De asemenea, simte nevoia să își facă noi prieteni și dorește să se simtă atrăgătoare. Lipsa mamei sale o apasă tot mai tare, iar coșmarurile se intensifică. Cum va face față Charlie acestor schimbări? Vă invit pe voi să aflați.

Secrete în miez de noapte de Kasie West se poate comanda de aici, acum cu reducere.

You may also like...

4 Responses

 1. Dana spune:

  Ce poveste frumoasă, cu siguranță mi-ar plăcea!

 2. Mihaela spune:

  Adolescenta e o perioada frumoasa dar si tumultoasa. Multumesc pentru recomandare!

 3. Oana Alexandra spune:

  Tare interesantă carte. Mulțumim pentru recomandare

 4. Simona spune:

  Am citit si eu cartea de curand si pot spune ca mi-a placut foarte mult. Scrie tare frumos Kasie West. Iti recomand si “Iubit de imprumut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *