Xilofonul magic – Bluey

Dacă ai copilași mici, știi exact cine e Bluey. De fapt, sunt sigură că cunoști întreaga familie de cățeluși simpatici, care mereu sunt puși pe glume și râd împreună cât e ziua de lungă. Bluey a fost făcut cunoscut de desenul animat care îi poartă numele, iar acum, din fericire, tot mai multe cărți simpatice, cu această familie de cățeluși, la fel ca și Xilofonul magic, apar la Bookzone.

Xilofonul magic a ajuns la noi acum mai bine de o lună și fără să exagerez, cred că am citit-o de cel puțin 40 de ori. Albert a avut cel puțin vreo două săptămâni, cred, când în fiecare dimineață a cerut să i-o citesc, în timp ce își mânca micul dejun, înainte să plece la grădiniță. Bineînțeles, după ce se întorcea acasă, venea din nou cu ea la mine. Dacă cumva uita peste zi, seara nu se punea în pat fără să se asigure că i-o citesc iar. Acum, când te-ai fi așteptat ca interesul să mai fi scăzut, nu e deloc așa. Încă o citim.

Pe lângă personajele simpatice, Xilofonul magic cucerește prin sunetele sale. Această cărticică inspirată, are propriul xilofon pe laterală, plus un buton special care imită râsul celor două surori – Bluey și Bingo. Prin intermediul sunetelor, copilul se implică în poveste, lucru care îl încântă foarte tare.

Pe lângă sunetele ce cuceresc piticii, povestea transmite și un mesaj important, pe care cei mici cu greu îl acceptă, atât acasă cât și în colectivitate. Faptul că trebuie să împartă jucăriile poate deveni o problemă la un moment dat, nu-i așa?

Bluey – Xilofonul magic – carte cu sunete pentru cei mici

xilofonul magic , bluey, carti cu sunete, bookzone, reduceri

Bluey și Bingo încă de la începutul poveștii se ceartă pentru atenția tatălui. Apoi, descoperirea xilofonului magic, care îngheață și dezgheață personajele, aduce un nou motiv de contraziceri și neînțelegeri. Bluey nu vrea să îl împartă cu sora lui, susținând că aceasta e înceată și nu se descurcă. Bineînțeles, în cele din urmă, cu ajutorul distracției și a râsetelor, cele două surori reușesc să ajungă la un numitor comun și să se bucure împreună de acel xilofon care s-a dovedit a fi magic.

Xilofonul magic este acum la reducere, pe Bookzone.

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Ce băiețel drăguț!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *