Noua mea rutină împotriva pungilor de sub ochi și a ridurilor

Nu prea am curajul să mă plâng în legătură cu tenul meu. Niciodată nu mi-a făcut probleme deosebite, care să nu poată fi îndreptate cu produsele potrivite. Dar, fie că îmi place sau nu, vârsta își spune cuvântul. Știu că sunt încă tinerică, dar rezistența corpului scade. Pielea devine tot mai uscată și are nevoie de extra hidratare. Nopțile cu somn puțin îmi lasă urme vizibile sub ochi, iar ridurile fine… ei, bine, apar și ele în zona ochilor. Mă deranjează aceste lucruri? Bineînțeles că nu. Sunt absolut normale și firești.

Așa cum am obișnuit mereu să fac, caut produse potrivite noilor mele nevoi și mă asigur că ingredientele pe care le conțin sunt prietenoase cu tenul și benefice. De aceea mi-am dorit să încerc și produsele Biocher. Mai exact, am ales pachetul Pachetul Hydration Plus pe care l-am pus la treabă în ultima perioadă și despre care vă voi vorbi în articolul de astăzi.


Crema de ochi Anti-Cearcăn cu Vitamina C, biocher, Cremă Antirid cu Colagen și Acid Hialuronic, Pachetul Hydration Plus, pungi sub ochi, vitamina c, acid hialuronic, retinol, aloe vera,

Despre Biocher

Biocher a apărut în urmă cu cinci ani. Are la bază rețete curate, care ajută femeile să își recapte frumusețea naturală a tenului. Ingredientele folosite sunt atent alese și folosite astfel încât fiecare produs să dispună de puterea vindecătoare pe care natura ne-o poate oferi.

Pachetul Hydration Plus conține o cremă de ochi anti-cearcăn cu vitamina C și o cremă antirid cu acid hialuronic și colagen. În rândurile de mai jos vă voi vorbi câte puțin despre fiecare în parte.

Crema antirid cu colagen și acid hialuronic Biocher


Crema de ochi Anti-Cearcăn cu Vitamina C, biocher, Cremă Antirid cu Colagen și Acid Hialuronic, Pachetul Hydration Plus, pungi sub ochi, vitamina c, acid hialuronic, retinol, aloe vera,

Crema Antirid cu Colagen și Acid Hialuronic are 50 de ml și impresionează în primul rând prin aspectul elegant al recipientului. Are o textură lejeră și un miros subtil și plăcut. Se absoarbe repede, lăsând pielea plăcută la atingere.

Ingredietele care recomandă această cremă sunt:

 • colagen
 • acid hialuronic
 • vitamina A, numită și retinol
 • extract de aloe vera
 • pantenol
 • vitamina E

Toate aceste ingrediente sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le aduc tenului. Împreună, combinate în laboratoarele Biocher, reușesc să aibă efecte deosebite asupra tenului nostru:

 • ridurile și liniile fine sunt reduse
 • tenul este hidratat în profunzime
 • oferă efect de lifting
 • uniformizează

Acest produs se poate aplica atât dimineața cât și seara, pe tenul curat. Bineînțeles, eu dimineața nu am reușit nici măcar într-una din zile să o aplic, fiind mereu pe grabă. Dar, chiar dacă am aplicat-o doar seara, am observat o îmbunătățire a aspectului tenului meu. În plus, îl simt mult mai hidratat, iar senzația aceea de piele uscată pe care am început să o am de când vremea s-a răcit, a dispărut.


Crema de ochi Anti-Cearcăn cu Vitamina C


Crema de ochi Anti-Cearcăn cu Vitamina C, biocher, Cremă Antirid cu Colagen și Acid Hialuronic, Pachetul Hydration Plus, pungi sub ochi, vitamina c, acid hialuronic, retinol, aloe vera,


Crema de ochi Anti-Cearcăn cu Vitamina C are 30 ml și un recipient la fel de drăguț și rezistent. Are și pompiță, făcând procesul de aplicare mult mai ușor. Textura sa este lejeră și plăcută. Efectele sunt vizibile după primele aplicări, lucru care mi-a plăcut extrem de mult. O singură apăsare pe pompiță pune la dispoziție suficient produs pentru o aplicare. Se absoarbe ușor, iar pielea rămâne plăcută la atingere după aplicare, ca și în cazul cremei antirid.

Această cremă de ochi conține ingrediente prețioase pentru ten, precum:

 • vitamina C, B3 E și provitamina E5
 • extract de aloe vera și lemn dulce
 • acid hialuronic
 • colagen

La ce să te aștepți atunci când vei începe să folosești acest produs? La hidratare, netezire, reducerea petelor și a inflamațiilor, la uniformzare și la un aspect mult mai luminos în zona în care este aplicată. La fel ca și în cazul cremei antirid, se poate aplica atât seara cât și dimineața pe tenul curățat în prealabil, fără să riscăm vreo iritație.

Pachetul Hydration Plus de la Biocher face ceea ce promite. Sunt sigură că nu veți regreta dacă veți hotărî să-l achiziționați. Totuși, dacă nu e ceea ce vă așteptați, îl puteți returna în termen de 30 de zile.

You may also like...

2 Responses

 1. Alexandra spune:

  Ce produse faine! Poate o sa am ocazia sa le incerc si eu.

 2. Silvia spune:

  Să le folosești cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *