Ce cărți potrivite pentru Albert am mai luat de la Editura Casa

Nu știu dacă mai are rost să mă repet, dar o voi face oricum… Editura Casa este una dintre editurile la care suntem clienți fideli. Comand în mod frecvent cărți pentru copii de la ei, dar și cărți de non-ficțune pentru mine. Mereu găsesc ceva interesant și mereu așteptăm cu sufletul la gură noutățile.

În ultima comandă am avut trei cărți pentru copii. Mai exact, trei cărți potrivite pentru Albert, din colecții pe care le îndrăgim deja de mult timp. Încă de când era Maia micuță comandăm astfel de cărți de la această editură. Acum ea a trecut la romane sau cărticele mai complexe și a venit rândul lui Albert să se bucure de cărțile de la Editura Casa.

Ce noutăți avem de la Editura Casa

uneltele noastre, connie coace pizza, cauta si gaseste anotimpurile, anotimpurile, editura casa, carti cartonate, carti copii, carti copii mici,

Pe micuța Connie o îndrăgește toată lumea, iar cărticelele din această serie sunt des citite. De data aceasta, am ales Conni coace pizza. Cei mici au ocazia să asculte o poveste la fel de drăguță ca și celelalte din serie, dar și să petreacă timp în bucătărie, deoarece avem și o rețetă delicioasă. Ai mei stau amândoi prin bucătărie, alături de mie, ajutându-mă atunci când gătesc. Așadar, vă dați seama că au fost bucuroși și încântați de Connie coace pizza.

Caută și găsește – Anotimpurile este de asemenea o carte pentru copii foarte frumoasă. Ilustrațiile sunt foarte frumoase, iar Albert adoră cărțile din aceastră categorie. Paginile sunt cartonate și rezistente, din fericire. Astfel, rezistă și mânuțelor mici și neîndămânatice. Nepoțica noastră, care are aproape 2 ani o adoră și ea.

uneltele noastre, connie coace pizza, cauta si gaseste anotimpurile, anotimpurile, editura casa, carti cartonate, carti copii, carti copii mici,

Am lăsat piesa de rezistență a coletului la urmă. Uneltele noastre a fost preferata lui Albert. Am citit-o vreo două săptămâni în fiecare dimineață, înainte să plece la grădi. Îi place să deschidă ferestrele, dar și jocul de la sfârșit, unde trebuie să indice locul fiecărei unelte. Textul este simplu, potrivit pentru categoria de vârstă 2-5 ani, dar în același timp explicit.

Oricare dintre cărțile de la Editura Casa poate fi un cadou inspirat pentru cei mici. Te invit să arunci o privire pe site!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *