Cercei din flori naturale presate

Știu că v-am tot spus și am tot repetat de ce îmi place „meseria” de blogger. Îmi place să scriu despre orice consider că merită sau că poate ajuta pe cineva la un moment dat. Îmi place să încerc produse diverse și să descopăr brand-uri noi pentru mine, care mă uimesc. Îmi place și o practic cu mare plăcere!

Ultima descoperire care m-a încântat foarte tare, este Flor Atitud – un brand românesc, care din dragoste pentru flori și frumos, a ajuns să creeze lucruri cu adevărat superbe și deosebite. Am avut ocazia să primesc o pereche de cercei superbi și un semn de carte la fel de deosebit, la #danubebloggersmeet3. Trebuie să recunosc că Flor Atitud a fost unul dintre sponsorii mei preferați, dar să nu mai spunem la nimeni 🙂 .

flor atitud, cercei , cercei din flori naturale, cercei rasina, cercei hand made, bijuterii , bijuterii hand made, #danubebloggersmeet3,

Cercei superbi, din flori naturale presate și siginalte în rășină

Cerceii mei din flori naturale presate și sigilate în rășină, au dimensiunea de 11 mm. Așadar, sunt micuți, finuți, delicați și foarte, foarte drăguți. Fundalul cercelușilor e negru, lucru care mie mi-a plăcut foarte mult. De asemenea, viorelele de pădure a căror petale se regăsesc în cercelușii mei, au o culoare superbă, pe care eu o ador! Cerceii mai conțin și nervura frunzei de tei. Aceasta este acoperită parțial cu puțină foiță de aur, creându-se astfel un contrast superb. De când i-am văzut am zis că arată de parcă chiar au fost făcuți special pentru mine. Sunt speciali și îi port cu mare mândrie.

flor atitud, cercei , cercei din flori naturale, cercei rasina, cercei hand made, bijuterii , bijuterii hand made, #danubebloggersmeet3,

Dacă ați văzut ceva mai drăguț de atât în ultima perioadă, vă invit să îmi arătați și mie. De asemenea, vă invit să căutați postările noastre în social media (#danubebloggersmeet3) pentru a vedea ce modele superbe de cercei au primit și colegele mele.

Cât despre semnul de carte, vă asigur că este intens folosit. Îl admir de fiecare dată când deschid cartea pe care o citesc în momentul respectiv.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *