Infinite Love for perfumes

Dacă e să vorbim despre un accesoriu preferat, cred că acela ar fi parfumul. Arma mea secretă pentru a mă simți bine în orice situație, este un puf dintr-un parfum deosebit, care să îmi dea o stare de bine și încredere în mine. De-a lungul timpului am adunat multe parfumuri frumoase. Unele mi le-am cumpărat, altele le-am primit cadou de la cei dragi, care știu cât de mult îmi plac. Din fericire, și la #danubebloggersmeet3 am avut parte de parfumuri. Pachețelul de la Infinite Love mi-a plăcut în mod deosebit și vreau să vă vorbesc puțin despre el în acest articol.

În goodie bag-ul de la Infinite Love am avut:

  • parfum Infinite Love Roses K 112
  • parfum de cameră snowdrop
  • spray de corp
  • dispozitiv pentru refil
parfum roses, parfum infinite love, infinite love, parfum de camera, parfum, spray de corp, parfumes, snowdrop,

Cum sunt produsele Infinite Love?

Dispozitivul refill este foarte practic. Micuț, drăguț, într-o nuanță frumoasă, va fi mereu în geanta mea, încărcat cu parfumul meu preferat, gata să îmi dea un strop de bună dispoziție.

Difuzorul cu parfum pentru cameră mi-a plăcut foarte mult. Eu ador ghioceii. Sunt florile mele preferate de primăvară. Sunt gingași și puri. Probabil sunt influențată și de faptul că apar cât încă e zăpadă afară, iar zăpada îmi dă de asemenea un sentiment asemănător. La fel de pur este și parfumul, care reîmprospărează camera și aerul. Cu acest parfum de cameră, indifierent de vreme, simți starea de bine pe care de obicei primăvara ne-o oferă. Un parfum fresh pe care eu îl prefer.

Spray-ul pentru corp Bombshell este la fel de plăcut. O bombă de arome, printre care iasomnia iese în evidență. Pielea rămâne subtil și plăcut parfumată.

Roses K 112 – parfum plăcut, cu note de iasomnie

parfum roses, parfum infinite love, infinite love, parfum de camera, parfum, spray de corp, parfumes, snowdrop,

Vedeta pachetului a fost Parfumul Infinite Love Roses ( K 112). Are note interesante de iasomnie și piper. Este ușor, plăcut și perfect pentru sezonul cald ce urmează. Persistă câteva ore pe pielea mea și și-a făcut loc în dulăpiorul cu parfumuri preferate.

Acestea fiind spuse, vă propun și vouă să încercați aceste parfumuri deosebite și să reveniți cu impresii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *