Ce mi-am luat de pe Bonprix de 310 RON

După cum bine știți deja, obișnuiesc să plasez măcar o comandă pe sezon pe Bonprix. De pe acest site îmi iau o mulțime de haine drăguțe, încălțăminte și chiar și lucruri pentru casă sau pentru ceilalți membri ai familiei. Mereu sunt mulțumită de ceea ce primesc, dar și de prețurile pe care le practică la cele mai multe dintre produse. Astăzi vreau să vă arăt ce am avut în ultimul pachet în valoare de 310 lei.

În ultima mea comandă plasată pe Bonprix am avut:

  • trei tricouri frumoase, perfecte pentru vară
  • o pereche de teniși drăguți și colorați
  • o rochie frumoasă, casual

Ce mi-am luat de 310 lei de pe Bonprix

Rochie midi cu cordon

Această rochie m-a atras, în primul rând, prin culoarea superbă (albastru gențiană) pe care o are. De asemenea, croiul și lungimea mi s-au părut potrivite și am ales să mi-o comand. Ca de fiecare dată, am selectat o mărime mai mică decât port de obicei și îmi place mult cum îmi vine.

Materialul este greu și grosuț. Cordonul subliniază talia și rochia se așază foarte bine.

Teniși verde mentă și tricouri frumoase

Tenișii mei special comandați pentru ținutele din această vară, pe care îi puteți observa în aproape pozele din acest articol, sunt tare comozi. Mi-a plăcut mult culoarea și i-am tot purtat de când au ajuns la mine. Dacă atunci când vine vorba de haine, pe acest site trebuie să comand cu o mărime mai mică decât port de obicei, încălțămintea mereu o comand mărimea mea și îmi vine perfect de fiecare dată..

Cred că ați observat și unul dintre noile mele tricouri în pozele de mai sus. Acest portocaliu neon mi-a furat privirea și m-am gândit că îmi va înveseli ținutele.

Tricoul acesta negru are un material foarte plăcut. Este extrem de moale și elastic. Decolteul în V și acel mic inel mi-au atras atenția și m-am gândit că îmi va sta bine cu el. Este un tricou practic, subțire, perfect pentru ținutele de zi cu zi.

Cel de-al treilea tricou din ultima mea comandă plasată pe Bonprix este tot negru. Are și un imprimeu drăguț, cu fluturi albi, iar mie îmi place foarte mult. Materialul este mai plin și plăcut la atingere.

Dintre aceste trei tricouri nu demult comandate, pe acesta l-am purtat cel mai des. Îmi place mult de tot.


Aceasta este comanda mea de 310 lei, plasată pe Bonprix. Nu ezitați să-mi scrieți în comentarii dacă credeți că am dat mult sau puțin.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Super hăinuțe la super preț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *