Despre Heart Bones și Iubire de probă

Acum o lună, mi-am comandat de pe Libris.ro două cărți de dragoste. Mi-am zis că luna octombrie este luna mea și trebuie să am un vibe pozitiv și să fiu cât de veselă posibil. Deși Heart Bones a avut un deznodământ total neașteptat, finalul a fost mulțumitor, dându-mi o stare bună.

Ambele cărți mi-au plăcut și mă bucur să am ales să le citesc. Ambele m-au captivat și m-au făcut să zâmbesc. Le-aș încadra la lecturi ușoare, perfecte pentru perioadele încărcate, în care căutăm relaxare și detașare. În rândurile de mai jos, vă voi vorbi puțin despre acțiunea fiecăreia în parte.

heart bones, colleen hoover, iubire de proba, alex Light, romance, carti de dragoste, epica, corint,

Iubire de probă de Alex Light – „O poveste amuzantă și captivantă despre o relație falsă și o iubire adevărată.”

Becca Hart este genul de adolescentă care preferă ficțiunea în locul realității. Este o persoană retrasă, care preferă să treacă peste obstacolele pe care viața i le oferă, cu nasul în cărți romantice. După divorțul părinților săi, și-a făcut o idee despre dragoste și preferă să trăiască sentimentul prin intermediul cărților.

Atunci când o fostă prietenă face haz de faptul că Becca nu are o relație, aceasta minte. Întâmplarea face ca cel mai popular băiat din școală să fie prin preajmă și, lăsându-se pradă unui impuls pe care nu și-l poate justifica, susține că el este de fapt iubitul Beccăi.

Brett este diferit de băieții populari și bogați despre care tot am citit. El nu învârte fetele pe degete și nu este nelipsit de la petreceri. Brett muncește mult pentru visul său, dar și pentru a-l mulțumi mereu pe tatăl lui. Pare să facă parte dintr-o familie fără cusur și dorește să se ridice la nivelul așteptărilor. Faptul că nu are o iubită îl nemulțumește pe tatăl său și de aceea hotărăște să continuie jocul în care a intrat alături de Becca.

Cei doi petrec tot mai mult timp împreună. Devin sprijin unul pentru celălalt. Devin prieteni buni și se simt bine împreună. Dar oare se vor putea limita doar la atât?

Heart Bones de Colleen Hoover– „Despre agonia unor inimi frânte.”

heart bones, colleen hoover, iubire de proba, alex Light, romance, carti de dragoste, epica, corint,

Mă așteptam ca celebra Colleen Hoover să nu scrie o simplă carte de dragoste. Mă așteptam ca povestea din spate să fie profundă. Cele două personaje principale din Heart Bones sunt puternice, luptătoare și greu încercate de viață.

Beyah a crescut alături de mama sa într-o rulotă. Din cauza drogurilor și a viciilor mamei sale, Beyah a dus o viață grea. A fost nevoită să se descurce de la vârste fragede și să facă lucruri pe care nimeni nu ar trebui să fie nevoit să le facă pentru mâncare. Când mama sa a murit, adolescenta a fost constrânsă să își sune tatăl. Așa ajunge pe o peninsulă din Texas, într-o nouă familie și înconjurată de bogătași.

Deși noua sa familie își dă toată silința ca ea să se simtă bine, resentimentele față de tatăl său adunate de-a lungul anilor și pierderea mamei sale, nu îi permite să se bucure de ceea ce i se oferă. Aceasta așteaptă cu nerăbdare toamna, pentru a pleca la școală, departe de această viață care pare să nu i se potrivească.

Samson este vecinul ei și este total diferit de ceilalți tineri de pe peninsulă. Acesta o intrigă pe Beyah și o impresionează prin tristețea pe care uneori o emană. Cei doi se îndrăgostesc. Își permit să se bucure de asta, dar își promit ca la sfârșitul verii să își vadă fiecare de drumul său. Dar lucrurile nu se dovedesc a fi atât de simple, iar cei doi sunt puși în fața unei situații total neașteptate, care le poate influența viitorul.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Mi ar plăcea aceste cărți, pentru o lectura frumoasa și un moment de detașare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *