Noutăți de toamnă de la Bonprix

Nu se poate ca toamna să își intre așa cum trebuie în drepturi, iar eu să nu îmi înnoiesc garderoba cu ceva de pe Bonprix, nu-i așa? Ca de fiecare dată, mi-am căutat și comandat haine practice, potrivite pentru fiecare zi, de care să mă bucur tot sezonul acesta și nu numai.

Bineînțeles, dacă mă urmăriți pe rețelele sociale, ați observat noutățile despre care vorbesc azi, deoarece am făcut o ședință foto la țară, unde m-am distrat pe cinste cu ai mei copilași. Sper să nu uit să vă arăt și niște poze cu ei din acea zi, pe Instagram.

M-am lăudat cu hăinuțele mele noi și le-am tot purtat în ultimul timp, bucurându-mă de faptul că sunt versatile, comode, călduroase și drăguțe. Da, da… neapărat să fie și drăguțe, pe stilul meu. Eu nu obișnuiesc să fac ținute spectaculoase, demne de podium sau știu eu ce combinaii îndrăznețe, dar îmi place să intru regulat pe Bonprix și să vă arăt ce hăinuțe în stilul meu găsesc acolo. Indiferent de ce stil abordați, veți găsi lucruri potrivite pe acest site, dar și inspirație.

outfit, bonprix, blugi, pulover, bluza, blugi dama,

Apropo, eu nu intru pe Bonprix doar când îmi doresc să îmi cumpăr un outfit nou, ci și când am nevoie de diferite lucruri pentru casă. Nu cred că v-am arătat ce perdele drăguțe mi-am luat de acolo, dar poate o voi face într-o zi.

Ce mi-am cumpărat de pe Bonprix toamna aceasta:

În ultima comandă plasată pe Bonprix, mi-am ales:

  • Hanorac lung
  • Pulover subţire cu bumbac reciclat
  • Bluză ripsată din bumbac bio
  • Blugi Skinny confort-stretch

Toate arată foarte bine. Toate au fost spălate, călcate și iar purtate, fără a se strica în vreun fel sau altul. Toate au material de calitate în ele, sunt plăcute la atingere și comode.

outfit, bonprix, blugi, pulover, bluza, blugi dama,

Mi-am dorit tare mult un hanorac lung. În ultima vreme tot ce am purtat era până în talie și nu mi-am dorit asta pentru toamnă. Deși este disponibil pe mai multe culori, eu am ales negru. Are buzunar tip marsupiu, glugă și se închide cu fermoar. Are și un imprimeu drăguț în partea stângă, jos. L-am purtat des. Mai ales dimineața, când ies pe fugă din casă să duc copiii la școală și la grădi, îmi e mereu la îndemână.

outfit, bonprix, blugi, pulover, bluza, blugi dama,

Și bluzița aceasta a fost purtată des. Fiind destul de subțirică, a fost perfectă pentru începutul călduros al toamnei. O găsiți și pe alte culori, dar, din punctul meu de vedere, cel mai bine arată pe bleumarin. Mie îmi plac bluzițele cu nasturi și de aceea mi-a și atras privirea. De asemenea, îmi place cum se așază decolteul rotund.

outfit, bonprix, blugi, pulover, bluza, blugi dama,

Mi-a plăcut foarte mult simplitatea acestui pulover. Griul este, din punctul meu de vedere, perfect pentru sezoanele reci. Are un croi simplu și poate fi purtat cu ușurință. Decolteul în V este de asemenea potrvit și intenționez să mă bucur de acest pulover pentru cât mai mult timp.

outfit, bonprix, blugi, pulover, bluza, blugi dama,

Blugi i-ați putut observa în toate fotografiile. Îmi plac foarte mult. Materialul este de calitate, rezistent și îmi aduce aminte de blugii ce găseau cândva și după care mai suspinăm din când în când. Arată mult mai bine în realitate decât în poze și sunt tare confortabili.

Comanda mea a costat 307,60 Ron și sunt foarte mulțumită de ea.

outfit, bonprix, blugi, pulover, bluza, blugi dama,

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Minunate alegeri, la Bonprix sunt cele mai frumoase haine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *