Dacă petreci prea mult timp în bucătărie și ai nevoie de o schimbare…

Dacă petreci prea mult timp în bucătărie, e posibil să îți dorești să faci o schimbare. Fie faci schimb cu soțul și gătește el o perioadă, fie te apuci să faci câteva schimbări prin încăpere 🙂 . Mie îmi place să îmi petrec timpul în bucătărie. Îmi place tot mai mult să pregătesc tot felul de rețete. Chiar dacă uneori am nevoie de o pauză, nu mă plâng de faptul că sunt responsabilă cu gătitul în familia mea. Îmi iau pauza dorită și merg mai departe.

Petrec mult timp în bucătărie și de aceea am simțit nevoia să fac o mică schimbre acolo. Nu, nu m-am apucat să înlocuiesc mobila, deoarece e destul de nouă. Dar, în schimb, am luat tablouașul cu licheni pe care îl cumpărase soțul la un moment dat și l-am înlocuit cu câteva tablouri cu tematică de pe Gallerix.

Ce rame și postere mi-am comandat de pe Gallerix

Cred că acum doi ani, dacă nu mă înșel, mi-am încărcat peretele liber al dormitorului cu postere înrămate. Fiind o iubitoare a anotimpului iarna, am ales atunci ca dormitorul să fie înfrumusețat cu postere de iarnă. Încă le ador, dar la un moment dat m-am gândit că ar fi frumos să aleg tablouri pentru fiecare sezon în parte. Totuși, când m-am văzut cu întreaga selecție de postere de pe site în față, mi-am dat seama că îmi doresc mai mult ca peretele din bucătărie să fie cel care se va bucura de postere și rame frumoase, de data aceasta.

Fiind un spațiu mai mic, am avut puține emoții. Dar, pe site, am văzut că au șabloane create special pentru a ne ajuta să alegem cea mai bună formă pentru a grupa ramele și am prins curaj văzând că și pereții mici sunt incluși.

Așadar, pentru peretele din bucătărie am comandat 3 postere. Unul mai mare ( 50×70) și două mai mici (30×40). Suprafața totală pe care o ocupă aranjamentul este de de 100 cm pe 80 cm, cu 7 cm distanță între ele. Arată tare bine.

Prima oară l-am ales pe cel mare, care se numește Christmas baking poster. Dar părerea mea este că este potrivit indiferent de anotimp. Am avut dubii în privința ramei. Nu știam care ar merge mai bine. Dar, în final am hotărât că cea neagră de metal ar fi cea mai potrivită. Restul, le-am ales în funcție de plăcerile noastre. Facem des paste, iar eu sunt iubitoare de cafea. Așadar, asta a fost tot.

Fiind și copiii acasă, nu m-au lăsat să scap așa, cu una cu două. Și-au dorit și ei câte un tablou nou. Ne-am uitat noi prin imaginile de pe site, la toți pereții cu tablouri de acolo, apoi am luat categoriile la rând și am mai adăugat trei postere în coș. Cu toții suntem încântați de ele.

Dacă îți dorești și tu câteva postere noi, poți folosi Adriana30 pe site, pentru a te bucura de o reducere de preț. Codul este valabil 20 de zile, așadar, grăbește-te!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *