Cărțile lunii martie, de pe Libris: XOXO și Scriitori și îndrăgostiți

La fel ca în fiecare lună, și în luna martie mi-am ales ceva frumos de citit de pe Libris.ro. Am comandat XOXO de Axie Oh deoarece Maia mi-a spus că își dorește să o citească, după ce i-a fost recomandată de una dintre colegele sale. Scriitori și îndrăgostiți de Lili King am ales-o după ce am citit că este una dintre cele mai bune cărți ale anului 2020. Luna martie a fost astfel, presărată și cu lecturi romantice.

Din fericire, în luna martie, am reușit să citesc mai mult decât în ultimele luni. Dar luna aceasta parcă nu a început așa cum mi-ar plăcea mie, din punct de vedere literar. Așadar, astăzi vă spun câte ceva despre aceste două cărți, dau comandă de altele și apoi fug repede să mă bucur de câteva pagini.

Scriitori și îndrăgostiți de Lili King: Un roman periculos de romantic, îndeajuns de îndrăzneț pentru a imagina posibilitatea fericirii nemărginite. – Washington Post

xoxo, lili king, scriitori si indragostiti, Axie Oh, Libris, romane de dragoste, carti adolescenti, recenizii, impresii,

Casey a fost mereu considerată un copil minune, cu perspective foarte bune. Dar, totuși, atunci când ajunge în Massachusetts, în vara anului 1997, ea este complet pierdută. Și-a pierdut mama și nici situația ei financiară nu este prea ok. De fapt, întreaga sa viață pare să fie într-un punct lipsit de echilibru. Cu toate acestea, Casey nu dorește să renuțe la visul său. Faptul că e nevoită să locuiască într-o cameră micuță și nu prea primitoare, pentru a scrie în continuare la un roman început acum mulți ani, nu o oprește.

De parcă lucrurile nu ar fi destul de dificile pentru Casey, reușește cumva să se îndrăgostească de doi bărbați în același timp. Credeți că va reuși să-și gestioneze deciziile astfel încât să ajungă să trăiască viața pe care și-o dorește? Vă invit să citiți Scriitori și îndrăgostiți pentru a afla!

XOXO de Axie Oh – „Idoli și iubiri secrete. Întruchiparea visului oricărui fan K-POP.”

xoxo, lili king, scriitori si indragostiti, Axie Oh, Libris, romane de dragoste, carti adolescenti, recenizii, impresii,

Dacă în cealaltă carte despre care v-am vorbit mai sus, este vorba de o femeie matură, de 31 de ani, aici, în XOXO de Axie Oh, avem parte de o iubire adolescentină. Personajul principal are 16 ani. Jenny Go este o domnișoară foarte talentată. Ea cântă la violoncel și speră la un viitor măreț și la șansa de a studia la un Conservator consacrat din SUA.

Atunci când are parte de cea mai frumoasă noapte din viața ei alături de Jaewoo, viața i se schimbă într-un mod neașteptat. De ce? Păi, deoarece mica ei aventură nu se încheie cu adevărat în acea noapte. Jenny îl revede pe Jaewoo în Coreea de Sud, atunci când se mută la bunica ei. La lumina zilei, cei doi se lovesc de provocările vieții și sunt nevoiți să ia decizii care le va influența viitorul la care au muncit atât de mult până atunci.

You may also like...

1 Response

  1. Lionte Dana spune:

    Ce povești interesante și frumoase!❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *