Ispita – Christina Dodd

E prima carte scrisă de această autoare  pe care eu o citesc și pot să spun că îmi place stilul ei…este amuzantă, realistă și suficient de romantică 🙂 . Îmi place mult mai mult titlul original “Lost in your arms” ,cel ales la traducere nu prea mă atrage, mi se pare că nu se potrivește prea bine, dar asta poate e doar părerea mea ,îmi place să cred că autorul are un motiv pentru care a ales acel titlu. În schimb, face parte din colecția potrivită deoarece chiar cred ca iubirea dintre cei doi este una de poveste.

Recomand Ispita de Christina Dodd, iubitorilor acestui gen!

ispita
 

 Mi-a plăcut încă de la început deoarece autoarea a intrat “direct în pâine” .
Încă din primele pagini aflăm că unii oameni simt nevoia să fie mințiți și că dragostea te poate împinge să iei tot felul de decizii nu tocmai potrivite pentru tine 🙂 .
Enid este o fată orfană care are parte de tot felul de pățenii și care a muncit din greu să se convingă că îi este muuult mai bine singură și că s-a vindecat de această boală numită IUBIRE. Toate convingerile i-au fost puse la încercare atunci când a fost anunțată că soțul ei ,dispărut de 9ani, are nevoie de îngrijirea ei. Eeeeiiii… Aș putea să vă detaliez mai mult ,dar nu vreau să vă stric surpriza ,așa că vă las pe voi să o descoperiți filă cu filă .

 

Mi-a plăcut foarte mult felul în care cei doi se tachinau,personajele și modul în care reacționau la ceea ce li se  întâmpla .
Replicile romantice nu au lipsit ,iar cele ce veneau din partea lui MacLean aveau un farmec aparte <3

Vă îndemn să citiți această carte,este o lectură ușoară și captivantă, care vă va însenina ziua!

 

Vezi aici o altă carte din colecția Iubiri de poveste, care mi-a plăcut.

You may also like...

5 Responses

  1. Nu am auzit de cartea asta. Te cred daca spui ca este interesanta 😉

  1. 25 februarie 2019

    […] După părerea mea, nu ai cum să privești coperta aceasta și să nu îți dorești să afli ce mister ascunde. De fiecare dată intram pe site-ul Editurii ALL îmi rămânea privirea pe Timpul iubirilor perfecte, iar la ultima vizită nu am mai rezistat ispitei. […]

  2. 9 martie 2019

    […] prima carte a autoarei Christina Dodd, pe care eu o citesc. Îmi aduc aminte că în 2016 am citit Ispita și mi-a plăcut. Christina Dodd are un stil de scriere lejer, folosește replici amuzante, iar […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *