Cărți interesante de la Editura Casa

Luna trecută, am luat de la Editura Casa patru cărți interesante, pentru Maia. Două din ele sunt pentru citit, iar celelalte două sunt pentru abilități practice. Îi plac mult abilitățile practice și de aceea eram sigură că o vor încânta cele două cărți din colecția Idei creative pe care i le-am ales.

În comanda dată la Editura Casa am avut:

 1. Ghidul fetelor de Marawa Ibrahim. O carte pentru preadolescente, despre care v-am vorbit deja aici.
 2. Conni la bunici
 3. Lalele și alte flori origami
 4. Abilităţi practice pentru cei mici – Idei creative 126
idei creative

Deși Conni la bunici nu se mai potrivește categoriei de vârstă din care face Maia parte acum, cartea fiind pentru copiii de 3-5 ani, tot și-a dorit să o aibă. Și-a propus să o citească atunci când merge la bunici. Nu e prima ei întâlnire cu Conni, iar despre cele citite în trecut, v-am vorbit aici.

Conni este o fetiță care doarme la bunici. Deși aceștia încearcă să o facă să se simtă cât mai comod, totul îi pare străin. Casa miroase altfel, mâncarea este alta. Cartea are rolul de a acomoda copilul mic cu ideea de a dormi la bunici. Conni la bunici se găsește aici.

Idei creative pentru copii

Cu ajutorul cărții Lalele și alte flori origami, copilul va învăța să creeze lalele și alte flori, cu ajutorul hârtiei, al unui lipici și al unei foarfeci. Copilul este încurajat să își pună mânuțele la treabă și să creeze flori din orice hârtie nefolositoare, fie aceasta un ziar vechi sau o hârtie colorată. Această carte pentru origami se poate cumpăra de aici.

În Abilități practice pentru cei mici, copilul va găsi diferite idei pentru a crea ceva interesant. Vor găsi și lista lucrurilor de care au nevoie, dar și instrucțiuni explicate pe ințelesul lor. Astfel, copiii pot oferi celor din jur cadouri realizate de ei. Acest lucru le stimulează încrederea în ei și în forțele proprii. Cartea Abilități practice pentru cei mici se poate cumpăra de aici, la un preț foarte mic.

Prețurile acestor cărți cu idei creative, sunt în acest moment foarte mici. Fie că le cumpărați pentru copiii voștri, fie că vă doriți să le oferiți cadou, vă doresc spor la cumpărături!

You may also like...

24 Responses

 1. Dana spune:

  Toate par tare frumoase și utile.

 2. Eva Anca spune:

  Par tare frumoase cartile astea! Multumim pentru recomandare!

 3. Silvia spune:

  Spor la citit Maia!!!

 4. Cornel spune:

  Ce cărticele Frumoase!

 5. Stan Bianca spune:

  Super practice cărțile!

 6. Si noi avem carticele de la ei si piciului ii plac mult.

 7. Mi-ar placea si mie sa am cartea cu origami si sa mesteresc apoi tot felul de floricele din hartie.

 8. Avem si noi tot felul de carticele de la Editura Casa. Chiar sunt tare utile si educative.

 9. Deyutza spune:

  Nu am cumparat pana acum de la aceasta editura, insa am vazut cateva tirluri interesante

 10. Editura Casa are o multime de carti dragute pentru copii si pentru adulti.

 11. Rokolla spune:

  Chiar mi se par tare interesante

 1. 16 octombrie 2019

  […] de hârtie face parte din colecția Idei creative și ajută, din punct de vedere tehnic, la realizarea avioanelor de hârtie reușite. Maia a tot […]

 2. 9 decembrie 2019

  […] sau doi și patru ani pe care am vrut să vi le recomand astăzi. Toate trei au apărut la Editura Casa și se găsesc pe site-ul lor sau în diferite librării. Nu ezita să oferi o carte unui copil, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *