De vorbă cu Emma -Vitali Cipileaga

Am terminat de citit ” De vorbă cu Emma” 🙂 . Mi-am dorit mult să o citesc, fiind un bestseller și văzând peste tot în online tot felul de citate, care mai de care mai profunde și mai frumoase.
Sincer, pentru mine acele citate au făcut cam toată cartea. Dacă nu ar fi fost acestea, mi-ar fi părut rău pentru investiție.

 

Hai pur și simplu să fim împreună.Să ne trezim dimineața de la aceeași aromă de cafea. Să ne simțim împliniți de la același sărut. Să ne ținem de mână într-o lume plină de oameni reci și să ne fie cald. Hai să nu așteptăm imposibilul. 

Vitali Cipileaga

De vorbă cu Emma – bestseller

Emma și Greg sunt doi tineri prin intermediul cărora trăim o întreagă poveste de viață. O întreagă relație cu bune și cu rele, redată prin dialogul format de ei doi!
Partea frumoasă a cărții este că, cu siguranță, fiecare dintre noi se regăsește în unele dialoguri avute de cei doi. De vorbă cu Emma este o carte care te face să te gândești dacă ai făcut bine în unele momente similare, dacă ai luat deciziile potrivite.

„În dragoste, ca și în viață, contează alegerile.”

Vitali Cipileaga

Cartea a venit însoțită de două semne frumoase foc, pe care le tot folosesc și pe care intenționez să le păstrez.

Ce nu mi-a plăcut în De vorbă cu Emma a fost faptul că am găsit greșeli. O mulțime de cuvinte legate, mai ales în secțiunea atribuită poveștilor cititorilor. Lucru care nu cred că ar trebui să apară într-o carte, mai ales la prețul acesteia. Ehhh… Poate sunt eu prea exigentă. Voi ce credeți? 🙂 . Per total, pot să spun că a fost o carte plăcută, potrivită pentru o după-amiază leneșă, când nu avem chef nici măcar să gândim.

Voi ați citit cartea? Cum vi s-a părut?

You may also like...

1 Response

  1. 17 aprilie 2019

    […] vorbă cu Emma de Vitali Cipileaga (despre ea Aici ) 3.Mulțumesc pentru amintiri de Cecelia Ahern (despre ea Aici ) 4.Micuța englezoaică de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *