Micuța englezoaică – Catherine Sanderson

Micuța englezoaică – Catherine Sanderson mi-a ocupat timpul în ultima săptămână. A fost o lectură ușoară și plăcută. M-a făcut curiosă și mi s-a strâns inima încă de la prima pagină, unde era descrisă o dimineață în care eroina cărții era mahmură și aștepta ca partenerul ei și fetița lor să iasă mai repede pe ușă. După cum a început cartea, nu mă așteptam să ajung să o simpatizez sau să o compătimesc pe Catherine, dar pagină cu pagină am ajuns la concluzia că oricine poate ajunge într-o astfel de situație. Situație în care ceea ce ai nu e suficient. Relația pe care o considerai perfectă să se transforme în ceva care te macină puțin câte puțin.

Micuța englezoaică – Catherine Sanderson. O carte frumoasă

Catherine este o englezoaică care s-a îndrăgostit de limba franceză, încă din copilărie. Încă de atunci și-a dorit să trăiască în Franța. Zis și făcut! Acolo l-a cunoscut pe Domnul Broscoi – tatăl fetiței ei, Mormoloc 🙂 . Mi-au plăcut pseudonimele alese pentru ei, astfel încât identitatea lor să fie ascunsă.

După o relație de lungă durată și un copil plin de personalitate, Catherine și-a dat seama că nu este prea mulțumită de viața ei și a început să-și scrie frustrările pe blogul său, Petite Anglaise.

Prin intermediul blogului a cunoscut multe persoane, printre care și un bărbat de care s-a îndrăgostit. Plină de sentimente noi, a hotărât să-și schimbe viața. Dar oare să fie atât de simplu?

Ce s-a întâmplat mai departe  vă las pe voi să vă imaginați și apoi să citiți să vedeți cât de mult v-ați apropiat de adevăr.

Tot am avut tendința să o judec pe Catherine și mi-am dat seama că nu sunt chiar open mind. După ce mi-am dat seama de acest lucru, am încercat să privesc povestea cu alți ochi și a început să-mi placă de ea.
O recomand cu drag!


Micuța englezoaică – Catherine Sanderson, face parte din colecția Cărți romantice, a Editurii Litera.

You may also like...

7 Responses

  1. Admin spune:

    Suna..tentant!

  2. Admin spune:

    Suna..tentant!

  3. Nu am citit nimic de aceasta autoare. Mersi de recomandare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *