Trei cărți care pot ține copilul mic ocupat

Abia în această perioadă orice părinte își dă seama cât de folositoare sunt unele jocuri și jucării sau cât de important e cu adevărat să ai mereu la îndemână cărți pentru copii captivante, bine realizate.

Dacă te uiți pe internet, peste tot vezi doar texte care mai de care mai revelatoare. Diferite texte care ne transmit că ar trebui să ne simțim fericiți că în sfârșit avem suficient timp de petrecut cu cei mici. Ei, bine, eu vă spun că mereu sunt fericită că am copiii în preajmă și mă pot ocupa de ei. Dar asta nu înseamnă că nu am nevoie de puțină pauză. Pauză oferită de o plimbare prin parc, chiar dacă în același timp îi supraveghez. Această pauză despre care vă vorbesc, în ultima perioadă am avut-o datorită cărților pentru copii mici care l-au captivat pe Albert. Bineînțeles că nu pentru o perioadă lungă de timp, doar e copil, dar suficient cât să îmi trag sufletul. Poate voi fi considerată o mamă rea, dar nu îmi pasă. Eu recunosc, uneori am nevoie de o pauză!

carti pentru copii

Cărți pentru copii – o metodă de distragere

Trei dintre cărțile care m-au ajutat să îl distrag pe Albert, au apărut la Editura Casa. Nu e prima dată când vă vorbesc despre cărțile lor pentru copii. Deoarece sunt rezistente și foarte bine realizate, nu voi renunța să i le iau puiului meu.

carti pentru copii

Cele trei cărți pentru copii de la Editura Casa, Ce Mâncăm?, Vehicule de urgență și Dinozaurii, sunt cartonate. Au ferestre care ascund informații intresante și fac totul mult mai interesant. Fac parte din colecția De ce, de ce, de ce? și, din punctul meu de vedere, sunt perfecte pentru copilașii mici. Ilustațiile sunt foarte frumoase și explicite, lucru care acum îl atrage pe Albert, iar informațiile sunt foarte bine explicate. Într-un cuvânt, cunt exact cum trebuie să fie cărțile pentru copii.

Aceste trei cărți pentru copii se găsesc aici, alături de alte cărți la fel de interesante. Asigură-te că Iepurașul îi oferă un cadou inspirat!

You may also like...

5 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce frumoase sunt! Si dragute, si utile, adica exact ce e nevoie pentru cei mici.

  2. Dana spune:

    Tare drăguțe! Și dacă ajută, să ai un răgaz, e super!

  3. anasylvi spune:

    Orice parinte are nevoie de o pauza, in plus si copiii au nevoie sa studieze cate ceva pe cont propriu, o asemenea carte este numai buna in acest scop. Le stimuleaza curiozitatea si dorinta de a afla lucruri noi.

  4. Si noua ne sunt de mare ajutor carticelele de la Editura Casa. Si nu, nu esti o mama rea. Orice parinte are nevoie de o pauza. Cine spune ca nu este asa, minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *