Secretul de Julie Garwood

De data aceasta, în urma jocului nostru, m-am ales cu o carte minunată! Am avut de citit Secretul de Julie Garwood și sunt mai mulțumită ca niciodată. Sunt încântată de felul cum a fost scris romanul, de cantitatea mare de umor dintre pagini. M-am simțit atât de bine citind-o că, sincer, simt o urmă de regret că am terminat-o așa de repede.

Încă de la început, aflăm că între Judith si Frances Catherine există o adevărată prietenie. O relație care are bazele în copilărie – vârsta când te atașezi ușor de oameni.

Secretul de Julie Garwood – o carte savuroasă

secretul julie garwood recenzie
 
 
Judith știa la vremea aceea că era 100% englezoaică, iar prietena ei purta sânge scoțian. Fetele se întâlneau cam șase luni pe an, timp suficient să își spună toate secretele, durerile sau temerile. După ce au crescut, Francis Catherine s-a căsătorit cu un luptător al unui clan scoțian important. Soțul ei era fratele Boierului clanului. 
 
Încă din copilărie, cele două fete au făcut un pact. Au hotărât că atunci când Frances Catherine o să nască primul copil, Judith îi va fi alături. Clanul din care făcea parte acum, nu primea musafiri și mai ales musafiri englezi. Dar,  în cele din urmă, Frances Catherine a reușit să primească acceptul sfatului și a trimis oameni după Judith. 
 
Printre oamenii care trebuiau să o aducă în sigurantă de Judith, se afla și Iain – boierul clanului. Acesta a fost surprins de caracterul și de frumusețea fetei. Nu i-a luat mult timp până să se îndrăgostească de ea. Pe cât de greșită i se părea ideea, deoarece era englezoaică, pe atât de mult nu își putea lua gândul de la ea. Dar cum va reacționa Iain când îi va afla secretul?
 
 
Mie mi-a plăcut enorm acest roman. Chiar am râs foarte mult. Replicile dintre ei sunt mai mult decât savuroase. Mi-a plăcut hotărârea lui Judith și m-a amuzat foarte tare atitudinea bărbaților scoțieni.
 
Dacă nu ați citit încă această carte, e timpul să vă apucați de ea. 🙂 

You may also like...

14 Responses

 1. Admin spune:

  pe mine m ai convins 🙂

 2. maria ancuta spune:

  suna foarte interesant. Felicitari pentru recenzie

 3. Dana spune:

  Pare potrivită pentru perioada asta “nebună ” pe care o am. Sună terapeutic. :))

 4. Eva Anca spune:

  Nu am citit cartea, dar prezentarea ta m-a convins ca ar trebui sa-i dau o sansa.

 5. Silvia spune:

  Trebuie să o citim!!!!

 6. Ana Maria Chiperi spune:

  Sigur trebuie citită cât mai curând! Imi place mult descrierea ta și aștept să citesc și eu cartea să aflu întreaga poveste! Mereu ne recomanzi numai cărți minunate!

 7. Geo spune:

  Si mie mi-a plăcut foarte mult! Am citit tot ce s-a tradus la noi de Julie Garwood si tare mult îmi doresc sa se mai traducă câteva!
  Felicitări! Si mulțumesc că mi-ai readus aminte de cartea asta!

 8. Foarte tare mi-a plăcut și mie! Felicitări pentru recenzia minunată! <3

 1. 6 ianuarie 2022

  […] Secretul de Julie Garwood. Despre această carte historical romance v-am vorbit în 2016, dar se pare că anul acesta v-a atras atenția în mod deosebit. Adevărul e că e o super carte și cred că orice iubitor al genului ar adora-o! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *