Top cele mai citite 5 recenzii în 2021

Știți cu toții că am început ca blogger de carte și că ofer în continuare o atenție deosebită cărților. Cititul e pasiunea mea și nu am de gând să renunț la ea. Deși față de alți ani am citit mai puțin ( încă nu știu numărul exact) am avut parte de lecturi frumoase. Care recenzii v-au adus în număr mare pe blog în 2021, vă spun în rândurile ce urmează.

top cele mai citite 5 recenzii de carte in 2021

Cele mai citite 5 recenzii de carte în 2021

 1. Unul dintre noi minte – Karen M. McManus . Acest roman a apărut la Editura Corint și se pare că a fost cea mai citită recenzie în anul precedent. Sper că ați citit și cartea, deoarece mie mi-a plăcut mult de tot.
 2. Secretul de Julie Garwood. Despre această carte historical romance v-am vorbit în 2016, dar se pare că anul acesta v-a atras atenția în mod deosebit. Adevărul e că e o super carte și cred că orice iubitor al genului ar adora-o!
 3. Sora pierdută – Flynn Berry. Un thriller interesant, care mie mi-a atras atenția prin 2019. Sper că v-a plăcut și vouă.
 4. Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume – Anna Wilson. Da,da, este o carte pentru copii de la Corint Junior. Maiei i-a plăcut mult seria și mă bucur că e atât de căutată.
 5. IT de Stephen King. Cartea aceasta nu mai are nevoie de prezentare, nu-i așa? Atât filmul cât și cartea de bucură de mare succes și nu mă mir deloc că recenzia cărții a fost citită de suficiente ori încât să intre în top cele mai citite recenzii în 2021.

Ei, bine, acestea sunt cele mai citite 5 recenzii în anul 2021 de pe acest blog. Mă organizez curând și vin și cu topul de pe adrianaivan.ro.

Voi ați citit recenziile acestea? Merită să fie în top 5 cele mai citite recenzii ale anului 2021?

You may also like...

4 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Recenziile le-am citit, cărțile nu toate.

 2. Alexandra spune:

  La Multi Ani 2022 😀

 3. Dana spune:

  Toate recenziile tale sunt minunate!

 1. 1 noiembrie 2022

  […] despre beneficiile acestei activități. Bineînțeles, nu toată lumea ia grădinăritul ca pe un hobby. Unii dintre noi văd această activitate atât de plăcută ca și posibilitate de a se hrăni din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *