Daruri periculoase de Mary Jo Putney

Am început să citesc această carte atrasă de faptul că era foarte subțirică. Mă tot gândeam oare ce poveste se poate spune în atât de puține pagini. Daruri periculoase de Mary Jo Putney a fost neaşteptat de plăcută. În puținile pagini ascundea întrebări destul de întâlnite în mintea oamenilor: La ce ai fi dispus să renunți pentru  fi plăcut, adorat de cei din jur? Cât de importantă este frumusețea trupească? Hmmm… sunt curioasă ce răspunsuri aş primi de la voi!

 Leah era o fată comună. Nu era urâtă, dar îi lipsea acel ceva care te face să întorci capul după o persoană. Părinții ei erau siguri că vor rămâne cu ea pe cap. Ei nu au fost încântați atunci când s-a născut, dar i-au oferit tot ce a avut nevoie pentru a creşte. Doar afecțiunea i-a lipsit cu desăvârşire şi a fost sigură sigură că dacă nu ar fi fost o fată comună, ar fi avut parte de ea. 

Dar Ranulph, lordul Zânelor din pădurea fermecată de lângă castelul părinților ei, era foarte atras de ea şi a pus la cale un plan să o facă să vină de bună voie în lumea lui, să renunțe la viața ei. Într-una dintre zilele în care fata cânta linistită la harpă în luminişul din pădure, Ranulph a încolțit-o şi i-a oferit un DAR PERICULOS, şi anume frumusețea. Înfricoşată, dar îndeajuns de curioasă şi doritoare să vadă cum e să fii adorată de toți cei din jur, acceptă acest târg neoboşnuit şi periculos.

Daruri periculoase de Mary Jo Putney

daruri periculoase de Mary jo putney
 
 
După ce a acceptat târgul, ca prin magie s-a mutat la Londra la nişte rude. Acolo a fost prezentată în societate. Era adorată şi avea pretendenți. Toate bune şi frumoase, Leah s-a îndrăgostit, a trăit clipe de care nu credea că o să aibă parte. Așadar, momentul ca Ranulph să îşi ceară răsplata a sosit. 
Ce îi va cere acesta și ce va face Leah, rămâne să aflați voi.

You may also like...

1 Response

  1. 17 aprilie 2019

    […] aici ce altă carte scrisă de Mary Jo putney mi-a mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *