Nici moartă,nici angajată de MaryJanice Davidson

nici moartă nici angajată

“Nici moartă nici angajată” este o carte în care majoritatea personajelor sunt vampiri. Nu prea mă atrag genul acesta de cărți sau filme, dar am zis că trebuie să încep de undeva şi cine ştie, poate o să ajung să iubesc şi acest tip de carte.
Acum că am terminat romanul am ajuns la concluzia că aş mai cumpăra şi alte cărți din această serie.
Se pare că Betsy, regina vampirilor, când s-a culcat cu Sinclair şi-a unit destinul cu al lui pentru o mie de ani şi cum acest lucru era scris în Cartea Morților, era lege pentru vampiri.

Betsy este o vampiriță veselă şi prietenoasă. Chiar dacă era moartă ține legătura cu familia ei şi locuiește cu doi prieteni foarte buni: Jessica -o tânără foarte bogată şi Marc-doctor.
Betsy iubea foarte mult pantofii şi a fost extrem de încântată când a obținut un job la un magazin de pantofi pe care îl iubea. Desigur, lucra doar în unele nopți ale săptămânii.  Consortul său, regele Sinclair, nu a fost încântat şi a încercat să îi hipnotizeze şeful ca să o concedieze. Dar superputerea ei de vampir a învins şi a reuşit să îşi păstreze slujba.


Betsy era o vampiriță mai aparte. Deoarece era regină avea câteva plusuri față de celelalte vampirițe. Putea suporta crucea sau apa sfințită. Regina noastră mai are şi alte “puteri”. Ea poate auzi gândurile Regelui când fac sex. Aude orice mişcare de la o distanță considerabilă și poate vedea fantome. Deşi a reacționat destul de urât când şi-a dat seama că fetița care o tot vizita era o fantomă, s-a cam ataşat de ea.

Nici moartă, nici angajată – o carte amuzantă

Vi se pare că am vorbit prea mult despre Betsy? Păi toată cartea se învârte în jurul ei.

A fost o carte uşor de parcurs. Destul de amuzantă şi cu o poveste drăguță. Îți aduce zâmbetul pe buze şi te ajută să te relaxezi. Cel puțin la mine aşa a fost!! 🙂 Lectură plăcută şi vouă!

Titlul original este UNDEAD AND UNEMPLOYED , face parte din seria BETSY, REGINA VAMPIRILOR. La noi a mai fost tradus doar volumul 1, NICI MOARTĂ, NICI MARITATĂ. A apărut la Editura NEMIRA în 2011.

You may also like...

7 Responses

 1. Interesantă recenzie, mersi pentru tentatie!

 2. Admin spune:

  Mulțumesc! Cu adevărat o carte relaxantă 🙂

 3. Silvia spune:

  Frumoasă prezentare!

 4. anasylvi spune:

  Mi se pare foarte draguta, un fel de comedie. As citi!

 5. Dana spune:

  Pare tare simpatică.

 6. Cred ca e amuzanta. As avea nevoie de asa o carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *