Fete rele volumul 2 de Rebecca Chance , titlul original : Bad girls

Ce să vă spun despre FETE RELE volumul 2? Mi-a plăcut!!! Chiar mai mult decât primul. Am avut parte de mai multă acțiune şi cei patru au trecut prin diferite schimbări,devenind vizibil oameni mai buni !    În acest volum, planul lui Skye de a se filma cu JOE în timp ce făceau sex a funcționat. Doar că Petal a fost şi ea pe fază şi ca o fată râzgâiată şi răzbunătoare a trimis filmulețul făcut de ea unor prieteni. Skye a pierdut comisionul uriaş deoarece filmulețul lui Petal a ajuns mai repede în presă. 

Joe, Skye şi Petal au fost dați  afară pentru încălcarea regulamentului. Petal a ajuns să locuiască cu mama ei plină de probleme,Skye a început să meargă la casting-uri ,iar Joe a urmat planul pus la cale de Carmen şi şi-a cerut scuze public implorând iertare de la logodnica sa fictiva.   Amber şi Dr. Raf au avut parte de o şedință pasională 🙂 ,dar dr. Raf nu a vrut să aibă o relație cu ea(deşi era vizibil îndrăgostit) deoarece îi era pacientă şi el avea o relație cu dr. Lucy. AMBER s-a întors să locuiască cu mama ei obsedată de lux ,deşi toți din clinică o sfătuiau să nu o facă. Încet,încet a început să îşi dea seama ce îşi doreşte să facă în viață -lucru deloc agreat de mama sa care a reacționat într-un mod care pur şi simplu te lasă cu gura căscată.

Vezi aici recenzia primului volum din Fete rele

 
 
Grupul s-a reîntâlnit atunci când Brian -un coleg de la clinică îşi petrecea acolo ultima zi. A fost o întâlnire cu scântei : Dr.Lucy îşi afişa inelul de logodnă, toți au sărit în capul lui Petal simțindu-se trădați,iar când dr.Lucy a făcut acelaşi lucru,Petal cu temperamentul ei vulcanic, a explodat punându-i pe tavă certitudinea ei că Amber şi dr.Raf ar fi avut vreo legărură;Skye spumega de gelozie deoarece Joe o căutase pe Amber ,o ajutase să primească rolul într-un film şi pe deasupra au venit împreună la clinică.
 
Lucrurile s-au aşezat frumuşel pentru toți,dar cu siguranță Amber va rămâne toată viața cu cicatrici adânci în suflet  🙁
    
  Mi-au plăcut mult aceste două volume din FETE RELE!  Au avut de toate,nu am dus lipsă de nimic :-), m-au binedispus şi s-au citit foarte uşor. Am să le păstrez şi o să i le dau fiicei mele să le citească undeva pe la 17-18ani când o să viseze la celebritate şi la câinii cu colaci în coadă din acea lume  🙂 !
 

 

You may also like...

4 Responses

  1. Frumoasa prezentare. Asa ma gândeam si eu după ce am citit ce ai scris la ambele volume, ca este mai potrivită pentru adolescenti.

  2. Admin spune:

    Este! Dar nu m-a deranjat acest lucru, m-a captivat!

  3. O carte buna,ba chiar mult mai buna decat ma asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.