Lordul ispitei de Lorraine Heath

Ce serie frumoasă mi-ați dăruit, doamna Mari! Mulțumesc mult, din nou 😄! După cum am mai spus, îmi plac mult cărțile ce ne prezintă povestea unei familii și dacă acestea fac parte dintr-o serie ce ne prezintă viața fiecărui membru în parte, și mai bine! Mi-a plăcut mult prima carte a seriei, a abordat la modul serios drama celor trei frați, încăpățânarea lor de a recupera ceea ce li se cuvine, lupta propriu zisă cu unchiul ce le dorea moartea, dar și viața lui Sebastian-cel mai mare dintre frați.

 Al doilea volum, LORDUL ISPITEI, se concentrează pe cel de al doilea frate, Tristan- fratele geamăn al lui Sebastian, născut la puțin timp după acesta. Această carte scoate în evidență urmele lăsate de trauma trăită în copilărie, dar și cicatricile cauzate de viața ce a fost nevoit să o ducă atunci când cei trei frați au reușit să fugă și s-au despărțit pentru a rămâne în siguranță.

Lord Tristan era acum căpitanul
 propriului său vas, dar acolo era cunoscut sub numele de Jack Stacojiu. Curioși de unde acest nume? La fel am fost și eu, iar explicația venită la un moment dat, m-a lăsat cu o tristețe profundă, un gust amar și desprețuire nemărginită pentru o anumită categorie de  oameni.

Vezi aici o altă carte din colecția aceasta

 

 

 

 

Cu Tristan am făcut cunoștină și în primul volum dedicat lui Sebastian, mi-a lăsat un zâmbet pe buze și apreciam faptul că deși a fost nevoit să treacă prin acea dramă, încă își păstrase plăcerea de a râde și dragostea pentru femeile frumoase. Cu toate astea, știam că în sufletul lui se ascundeau și altfel de sentimente și speram să treacă cu bine peste ele.

Drumul lui Lord Tristan s-a schimbat în momentul în care Lady Annie a hotărât să-l angajeze pentru a o duce într-o călătorie pe mare. Deşi Tristan aflase că scopul călătoriei era o întâlnire cu logodnicul ei, i-a cerut ca plată un sărut pe vasul său în momentul în care își dorește el. Constrânsă de situație, Annie acceptă și împreună cu servitoarea ei, plecă în aventura vieții ei… o călătorie ce va aduce acasă o cu totul altă persoană.

În încercarea  lui Tristan de a o cuceri și de a primi mai mult decât un sărut, cei doi s-au apropiat, au început să se cunoască, să capete încredere unul în celălalt și să-și creeze amintiri ce o să facă momentul întoarcerii pe uscat mult mai greu, dar care asigură și dorința arzătoare de a se revedea.

Și în acest volum și-au făcut apariția și ceilalți frați. Mi-a făcut plăcere să văd cum au evoluat Sebastian și Mary, dar mi-a sporit și curiozitatea față de cel mai mic dintre frați, Rafe!

You may also like...

6 Responses

 1. Si eu mai am de descoperit povestea lui Rafe. Felicitări pentru recenzie!

 2. Nu am citi seria, dar vreau sa o fac pe cat de curand posibil. 🙂 Felicitari pentru aceasta prezentare!

 3. Am citit prima carte si ultima din serie. Din pacate pe aceasta am pierdut-o . Seria este minunata 🙂

 4. Admin spune:

  Uite o serie de care nu n-am bucurat încă 🙂 Dar am un munte de minunății din astea de devorat în această iarnă <3 Te felicit pentru prezentare!

 5. Mariana Mari spune:

  Ma bucur ca ti-a placut Adriana.O serie superba.Cartea pe care abia am inceput-o este tot de Lorraine Heath.Si ea este parte dintr-o serie:Zurbagiii din Havisham-Iubire fara masca fiind primul volum.Sa citesti cu placere si povestea lui Rafe.

 1. 20 aprilie 2019

  […] Adriana:1. Ecouri – recenzia aici2. Martora – recenzia aici3.  Lordul ispitei- recenzia aici4.  Refugiul –recenzia aici, recenzia aici5. Cântecul de sirenă – recenzia […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *