Flätscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat

În ultima comandă plasată la Editura Corint, pe lângă două romane foarte faine pentru mine, am adăugat și o carte pentru copii. Sunt sigură că nu sunteți deloc surprinși, dat fiind că la Corint Junior găsim cărți pentru copii extrem de interesante, frumoase și colorate. Flätscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat a fost alegerea mea.

Îmi place ca mai mereu să adaug titluri noi în biblioteca mea. Dar nici pe cea a copiilor nu o neglijez. Și biblioteca lor e în continuă creștere, spre bucuria noastră, a tuturor. Albert e micuț și deocamdată se bucură doar de ilustrații și povești scurte. În schimb, Maia citește romane potrivite vârstei ei. Povești de aventuri, povești cu mister. Povești dinamice care să îi mențină viu interesul. Deși în ultima vreme nu a mai citit ca în alte luni, fiind ocupată cu alte activități, nu înseamnă că nu s-a bucurat să vadă că are ceva nou în bibliotecă de la Corint Junior.

Flatscher, uau un sconcs detectiv, carte pentru copii

Despre Flätscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat

Flätscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat a apărut în colecția Eu, Supererou și se bucură de aprecieri din partea copiilor. Este potrivită pentru micuții cititori care au 8 ani sau mai mult și are 144 de pagini. Cartea conține ilustrații frumoase, care ajută copilașii să își imagineze totul mult mai ușor. Textul este distribuit în mod inteligent, pentru a nu obosi ochii și a nu încărca paginile. La final, găsim un jurnal de lectură, unde copilașii vor putea răspunde la unele întrebări menite să îi ajute să înțeleagă mai bine întreaga poveste și să o rețină.

Flätscher este un sconcs isteț cu abilități de detectiv. El deține o armă specială si de temut pe care toți sconcșii o folosesc. Arma cu duhori nu este de ignorat, nu-i așa? Pentru a nu-și irosi abilitățile de detectiv pe care le posedă, împreună cu noul său prieten – Theo – pune pe picioare o agenție. Agenția de Detectivi din Fundul Curții are tot ceea ce îi trebuie pentru a avea succes. Are detectivi pricepuți și dornici de acțiune, o secretară și o echipă de sprijin. Astfel, Agenția cu potențial uriaș nu are niciun motiv să spună nu primului lor caz.

Cum se vor descurca detectivii noștri speciali, aflați din această carte dinamică și amuzantă pentru copii. Flätscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat se poate comanda de aici.

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Ce frumoasă și captivantă pare povestea!

 2. Eva Anca spune:

  Mulțumim pentru recomandare! Pare o carte tare drăguță și cred că i-ar plăcea și Denisei.

 3. Cat de draguta pare cartea pentru cei mici!

 4. Silvia spune:

  Pare interesanta pentru cei mici!!!!

 1. 7 iunie 2021

  […] comand o carte mai subțirică, dar interesantă, care să o captiveze. Așadar, i-am comandat de la Corint Junior Benji Franklin. Puștiul miliardar (vol.1) – Raymond Bean și foarte bine am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *