MĂȘTI ȘI SECRETE de CORINA CÎNDEA recenzie

Când iei în mână o carte de a Corinei Cîndea ți-ai asigurat doza de umor și iubire. Am început să-mi dau seama de lucrul acesta încă de la Triplu H  și m-am convins 100 % cu Rebela . Cu Măști și secrete am mers cumva la sigur, am simțit aceleași lucruri ca atunci când am citit Triplu H, multă pasiune și fericire că am ocazia să trăiesc câteva momente alături de personajele inedite create de Corina.  

În Măști și Secrete, Corina a creat un alt bărbat ce ne-a sucit mințile și ne-a făcut să visăm cu ochii deschiși. Maddox este un tip deștept, ambițios, frumos și nu-i lipsește nici stropul de mister atât de necesar. Deși este obișnuit să ia mințile femeilor, atunci când a cunoscut-o pe Brittany, el a fost cel dat peste cap și nu își mai putea lua gandul de la ea.

Vezi aici o altă carte scrisă de Corina Cîndea

 
 
Brittany era o tânără frumoasă, bogată, timidă și loială. Deși în momentul în care l-a cunoscut pe Maddox-sau mai bine zis, în momentul în care i-a văzut ochii- s-a îndrăgostit de el și nu era noapte să nu se gândească la el.
 
Maddox susținea continuu că Brittany nu ar trebui să stea în preajma lui, dar făcea ce făcea să-i iasă în cale. Atracția dintre ei era mult prea mare. 
 
Cei doi s-au jucat de-a șoarecele și pisica până în momentul în care Maddox a aflat că ea urmează să se mute la Milano pentru a studia. Atunci a realizat că nu ar putea trăi fără ea și s-a hotărât să-i spună și ei acest lucru.  Cei doi au avut parte de o noapte plină de pasiune și promisiuni, dar totul s-a ruinat a doua zi când Maddox nu a mai dat niciun semn.
 
 Ce l-a făcut pe Maddox să nu-și țină promisiunea? Ce s-a întâmplat cu tot ceea ce plănuise? Cum va trece Brittany peste această dezamăgire? O să aflați citind Măști și secrete!

You may also like...

6 Responses

  1. Cornelia spune:

    �� ce ma bucur ca am aflat si acum nu stau "sa-mi rod unghiile" si sa ma întreb cum sa fac sa aflu. Felicitări pentru recenzie!

  2. Mă bucur ca ai citit-o. O carte super!

  3. maria ancuta spune:

    de as fi milionara cu siguranta una dintre cartile pe care mi-as cumpara-o ar fi aceasta, dar pana atunci ma multumesc sa citesc o minunata recenzie si sa visez cu ochii deschisi

  1. 7 martie 2019

    […] dorință?   Fericiți pentru totdeauna     10) Dă un sfat prietenilor!   Să nu aveți Măști și secrete!     Foarte mult mi-a plăcut să răspund la acest tag. Oricine poate prelua acest tag, dar […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *