ROMA PASIUNI ÎNTUNECATE de RODICA MIJAICHE recenzie

Roma… câte lucruri promite acest cuvânt! Roma… iubire, romantism, frumusețe, exotism, pasiune… pericol! Toate acestea s-au regăsit în volumul doi al Seriei Pasiuni semnată de Rodica Mijaiche. Am avut parte de un carusel de emoții, de fericire, de dramă, de siguranță și incertitudine!   Regina e fiica unui mare mafiot italian. Roma este orașul unde a crescut, dar care nu i-a oferit fericirea ce o merita. Cu un tată mult prea ocupat, o mamă vitregă ce o ura aparent fără motiv și un frate ce o hărțuia cu orice ocazie, Regina și-a dat seama că trebuie să aibă singură grijă de ea și că trebuie să își clădească o viață departe de ei, de cei ce ar fi trebuit să o protejeze.  

Încă din primul volum, știm că Alyssa și Regina sunt prietene. Așa că atunci când Regina a primt o vizită deloc bine primită de la fratele ei, a apelat la Alyssa pentru a o ajuta și îndruma.

Vezi aici recenzia primului volum

 
 
 
 
Alyssa a hotărât că problema e ca și rezolvată dacă i-o pasează lui Carlo. Știa că prietenul ei va ști ce trebuie făcut și chiar așa s-a întâmplat! Carlo a luat legătura cu Alessandro- fratele Alyssei- deoarece a văzut în ochii lui ceva ce îi dădea de înțeles că Regina este mult mai importantă pentru el, decât lasă el să se observe.
 
Alessandro hotărăște că trebuie să o ducă pe Regina departe, că trebuie să o facă dispărută o perioadă, așadar, a dus-o la casa tatălui său din Italia și așa Regina a făut un pas spre intimitatea lui,un pas spre bărbatul de care se îndrăgostea. 
 
Lucrurile nu au rămas prea mult timp tihnite, tatăl ei avea probleme de sănătate și cerea ca ea să-l viziteze, dar oare câ de puternică e Regina? Va putea face față lucrurilor de care se va lovi? Dar Alessandro va fi capabil să o apere așa cum i-a jurat?
 
 
În tot acest timp, lucrurile nu stau pe loc nici în New York. Relația dintre Alexander Chase și Alyssa avasează, dar sunt în continoure supuși unor lucruri dificile ce le pune relația în pericol.
 
Clarisa a fost o adevărată surpriză! De la nepoata dificilă ce-i aducea multe neplăceri lui Alexander, la tânăra plăcută ce știe ce își dorește de la viață, e un pas mare și mi-a făcut plăcere să o urmăresc. 
Abia aștept să citesc volumul dedicat ei, dar și următorul, unde Carlo iese în față.
 
Mulțumesc autoarei pentru ocazia de a citi această carte! Roma Pasiuni Întunecate se poate achiziționa de aici! 

You may also like...

26 Responses

 1. Superbă recenzia. Dacă nu aş fi citit cartea, mă apucam imediat de ea.

 2. maria ancuta spune:

  Chiar acum o citesc si imi place foarte mult. Felicitari pentru recenzie si daca nu as fi avut cartea, cu siguranta acum m-as fi zgariat pe ochi de ciuda :))

 3. O carte absolut superba. Abia aștept volumul 3.

 4. Ely spune:

  Un volum de exceptie! O recenzie la fel!

 5. illusion spune:

  Pare un chick-lit reușit 🙂 Felicitări pentru recenzie!

 6. Admin spune:

  Neapărat să o citești!

 7. Anasylvi spune:

  Nu am citit aceasta serie dar am vazut multe impresii favorabile. Prezentarea ta este foarte reusita si aerisita, felicitari!

 8. Tyna spune:

  Felicitări pentru recenzie! Și pe mine m-a impresionat foarte plăcut această serie, abia aștept să apară și următoarele două volume!

 9. Oli spune:

  Frumoasa recenzie, felicitari Adriana!

 10. Claudia spune:

  Doar pentru simplul motiv ca am stat la Roma , ma rog, langa Roma vreo 5 ani, mi-ar placea sa citesc si eu cartea. Acum m-ai facut si tu curioasa 🙂

 11. Cartea se afla in planul meu de lectura.Sper sa imi placa si mie la fel de mult ca si voua celor care ati citit-o.

 12. Claudia Dare spune:

  De ceva timp mă tentează cărțile Rodicai! Felicitări pentru recenzie!��

 13. Admin spune:

  Ce mult ma bucura sa imi readuc aminte de această carte! Mi-a fost tare draga!

 1. 25 februarie 2020

  […] pe cea cu imprimeul din litere, care mă duce cu gândul la una dintre pasiunile mele mari, adică cititul. Cordonul rochiței mi se pare foarte potrivit și cred că îi oferă acel ceva care te face să […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *