Trei rochii bej deosebite

A venit momentul pentru un alt articol fashion. După cum v-am obișnuit, și astăzi vă voi prezenta trei piese vestimentare care mi-au atras atenția. Astăzi mă voi concentra pe rochii bej. Bejul este tot mai apreciat printre doamne și de ceva timp este des întâlnit, fie că este vorba de vestimentație sau de amenajări interioare. Navigând pe net am găsit wholesale boutique clothing pe Anemoye și am hotărât să selectez de aici trei rochii minunate, bej.

Wholesale boutique clothing – pentru rochii bej frumoase și nu numai

wholesale boutique clothing

Prima rochie bej din wholesale boutique clothing care m-a atras, are un imprimeu cu litere. Mi-a plăcut foarte mult imprimeul, dar și combinația dintre bej și negru. Are decolteu în V, foarte adânc și sexy. În talie are un cordon, iar mânecile lungi ne permite să o purtăm și în zilele mai răcoroase.

rochii bej

Cea de-a doua rochie bej m-a atras prin acel imprimeu interesant. Mi se pare cu adevărat deosebită. Arată foarte bine pe bej și chiar aș purta-o și eu, chiar dacă eu de obicei aleg rochiile mai simple. Sau mai bine zis, cât mai simple. Știu că nu este neapărat bine și că o rochie de genul acesta ne poate pune în valoare, dar când ajung să îmi iau una nouă, uit toată teoria și prefer să merg la sigur.

rochii bej

Când am văzut această rochiță bej cu negru, pur și simplu mi-au sclipit ochii. Această rochie este preferata mea dintre cele trei selectate. O întrece chiar și pe cea cu imprimeul din litere, care mă duce cu gândul la una dintre pasiunile mele mari, adică cititul. Cordonul rochiței mi se pare foarte potrivit și cred că îi oferă acel ceva care te face să spui că asta e rochia perfectă. Și faptul că este mai lungă în spate decât în față o face deosebită.

Voi ce părere aveți? Care dintre rochiile bej selectate de mine de pe wholesale boutique clothing vă atrage cel mai mult? Chiar sunt curioasă de părerile voastre și vă invit să îmi spuneți în comentarii ce credeți.

You may also like...

14 Responses

 1. Dana spune:

  Toate 3 sunt frumoase, deosebite. Al 2 lea și al 3 lea model îmi plac, se pliază pe ce as purta și m ar avantaja.

 2. Eva Anca spune:

  Sunt superbe toate trei, iar culoarea bej e chiar frumoasă.

 3. Silvia spune:

  Al treilea model îmi place!

 4. anasylvi spune:

  Imi plac foarte mult toate trei alegerile tale! In general, nu ma innebunesc dupa bej la rochii, imi da senzatia de tern. Il prefer pe accesorii, fiind extrem de usor de asortat, sau pe topuri. Aceste trei rochii au modele si imprimeuri care sparg monotonia bejului, le-ai ales foarte bine.

 5. Roxana spune:

  A doua e feminina. Romantica. Pune feminitatea in evidenta. E tare frumoasa.

 6. Ale Rogo spune:

  Toate sunt dragute, insa ultima e cea mai apropiata de gusturile mele

 7. wow! Chair sunt deosebite! Toate trei imi plac! A doua este mai deosebita parca!

 8. Luca Raluca spune:

  Cat sunt de frumoase! Imi plac alegerile tale si cu siguranta o sa tin cont de ele!

 9. Alexandra spune:

  Imi plac toate trei dar singura care as vedea-o pe mine este ultima.Si culoarea bej e preferatq mea deoarece ma prinde bine la fata.

 10. Mihaela Curea spune:

  Ultima rochie imi place cel mai mult, mi-as dori una la fel.

 11. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Ce frumoase sunt toate trei! Cea mai pe stilul meu este ultima! Mulțumesc pentru recomandări!

 12. Rokolla spune:

  Iubesc rochiile bej si imi plac alegerile pe care le-ai facut

 13. Faine alegerile tale! M-as vedea purtandu-le. Ultima e si preferata mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *