CIOCOLATĂ, DRAGOSTE ȘI CRĂCIUN de ANNE K. JOY recenzie

Ciocolată, Dragoste și Crăciun
Anne K. Joy
Dacă nu i-ai scris încă moșului, apucă-te repede și trece pe listă și Ciocolată, Dragoste și Crăciun de Anne K. Joy! Eu mă bucur că am luat decizia de a o comanda, m-am bucurat de o poveste frumoasă de iubire, cu gust de ciocolată caldă și miros de plăcintă proaspăt scoasă din cuptor.
Cartea aceasta de citește sub o pătură pufoasă, cu o cană uriașă de ciocolată caldă în mână și în surdină să cânte Mariah Carey – All I want for Christmas is you sau Wham!- Last Christmas, sau… mai bine vă spun câte ceva despre carte, muzica alegeți-o singurele!
O carte potrivită pentru perioada sărbătorilor
Încă de pe acum vă spun că autoarea a reușit să mă surprindă cu nota de sensibilitate dată poveștii. Am găsit în acest roman suferință, vinovăție, bunătate, iubire, senzualitate, dar am putut observa și modul în care destinul își urmează cursul, cum, aparent, două întâmplări fără legătură, duc la un lucru măreț, cum orice decizie luată schimbă viața multora.
Julia Baily a devenit Grinch pentru angajații, familia și prietenii săi (doi la număr), de când soțul ei a murit. Măcinată de vinovăție și de tristețe, Julia a renunțat să se mai bucure de sărbătoarea magiei și a bucuriei, dar și la orice plăcere oferită de viață.
Atunci când Duncan McKendrick apare în viața ei, Julia își adună toate forțele să îl țină la distanță, deoarece este hotărâtă să își ducă restul existenței la fel ca și până acum. Dar, Duncan, nu este genul de bărbat care să se lase descurajat de puțină insolență sau de răutățile gratuite pe care Julia i le servea. Considera că rolul de văduvă ursuză nu i se potrivea și era hotărât să o scoată la suprafață pe adevărata Julia.

Ciocolată,dragoste și Crăciun

Încet, încet, Julia se atașează și se trezește gândindu-se la el, atunci când se așteptă mai puțin, dar comportamentul lui, uneori enigmatic, îi aduce aminte că, de fapt, sunt doar doi străini.
Trebuie să recunosc că, inițial, Julia m-a enervat foarte tare. Îi înțelegeam supărarea, dar nu puteam ignora felul în care îi făcea să se simtă pe cei din jurul ei…
Vă invit să descoperiți întreaga poveste și să reveniți cu impresii!

You may also like...

15 Responses

 1. 100% mi-ar plăcea. Trebuie să mi-o iau si eu.

 2. Anne K Joy spune:

  Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și pentru recenzie.
  Mă bucur că ți-a plăcut.

 3. Cât de bine sună! Abia așteptam părerea ta, felicitări pentru recenzia minunată! <3

 4. Admin spune:

  Suna tare bine! Coperta este foarte frumoasă!♥️♥️

 5. Anonim spune:

  Super recenzia! Azi a ajuns si la mine cartea. Îmi pare rau ca nu pot comenta pe blog…�� Tot încerc de câteva zile bune si nu mă lasă… Geo- Just reading my books

 6. Admin spune:

  Lectură plăcută, Geo! Nu inteleg de ce nu te lasa…

 7. Admin spune:

  Cu mare drag! E de pus pe lista moșului 😉

 8. Alina S spune:

  Adriana, esti ispita! Cred ca incep sa maresc lista mosului. Multumesc pentru sugestie 😛

 9. Cornelia spune:

  Îmi place descrierea si ce ai spus despre personaje. Îmi plac nume personajelor, mai ales Duncan, ma duce cu gândul la un scoțian si eu iubesc scotienii.

 1. 9 martie 2019

  […]         2. Lumina iubirii. Mulțumesc, Cătălina- Porția de citit!         3. Ciocolată, dragoste și Crăciun         4. Pe strada Dublin. Mulțumesc, Libmag!         5. O dorință de Crăciun   […]

 2. 11 martie 2019

  […] Ciocolată, dragoste și Crăciun – recenzie. 2. Lumina iubirii – recenzie 3. Un altfel de Crăciun […]

 3. 5 decembrie 2019

  […] Ciocolată, dragoste și Crăciun – recenzie.2. Lumina iubirii – recenzie 3. Un altfel de Crăciun […]

 4. 2 ianuarie 2020

  […] 1.Ciocolată, dragoste și Crăciun. Am publicat recenzia în Decembrie 2017 și a devenit cea mai citită recenzie a anului 2018. 2. Bărbatul care n-a mai sunat. Am primit cartea pentru pre-recenzie în luna Aprilie a anului 2018, iar recenzia s-a bucurat de un real succes. 3. Cine mi-a pus albinele-n piept? Am publicat recenzia în Decembrie 2017. Profit de ocazia aceasta să recomand din nou cărticica. 4. Inocența păcatului. Recenzia a fost publicată în luna mai a anului 2018. Se pare că mulți dintre voi ați fost curioși în privința aceste cărți. 5. Măștile fricii. Carte primită de la Libris. Am publicat recenzia în luna Aprilie a anului 2018 și mă bucur că a fost pe gustul vostru. Pe voi care dintre recenzii v-a tentat cel mai tare? Please follow and like us: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *