ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE de B. A. PARIS recenzie

Thriller

În luna ce tocmai a trecut, mi-am dorit foarte mult să citesc câteva thrillere bune. Nu știu de ce, pur și simplu simțeam nevoia ca adrenalina oferită de o astfel de carte, să mă cuprindă. Din fericire, această dorință mi-a fost satisfăcută și am găsit în categoria Literatura universală de pe Libris, cărți bune pe care să le recomand.

thriller psihologic

O astfel de carte este În spatele ușilor închise de B. A. Paris. Un roman de debut care m-a impresionat. În spatele ușilor închise m-a făcut să îmi doresc să analizez mai mult oamenii și să nu mă las impresionată de prima impresie. M-a făcut să îmi doresc cu disperare ca astfel de oameni să nu existe în lumea reală, dar știu că fost doar un gând naiv… lumea e plină de nebuni.

 

În spatele ușilor închise

 

În spatele ușilor închise este Best seller New York Timesc și US Tuday. Acest lucru mi-a creat mari așteptări. Sunt de părere că își merită titlul, deși am găsit două- trei scăpări ale autoarei… să nu uităm, totuși, că este un roman de debut.

Când am văzut descrierea cărții (încă o carte care abordează subiect asemănător este Înainte să adorm- recenzia aici), În spatele ușilor închise de B.A. Paris, m-am gândit că este încă o carte cu același subiect care mă intrigă. M-a tentat și am ales-o bucuroasă, dar recunosc că am fost surprinsă plăcut când am observat că acțiunea acestei cărți se detașează puțin ce alte cărți pe aceeași temă. Sincer, chiar nu mă așteptam la o astfel de direcție, care a sensibilizat mult cartea.

 

Despre În spatele ușilor închise de B.A. Paris

 

Grace l-a cunoscut pe Jack- soțul ei perfect-, într-o zi frumoasă pe care și-o petrecea în parc cu Millie, sora ei diagnosticată cu Sindromul Down. Jack s-a dovedit a fi bărbatul perfect pentru Grace. O accepta pe Millie, ba chiar mai mult, o iubea. De asemenea, era cel mai manierat bărbat pe care l-a cunoscut vreodată. Ținea cont de părerile ei și își dorea să petreacă mult timp cu ea. Înțelegea nevoile lui Millie și nu se împotrivea dorințelor lor.

Când Jack a cerut-o pe Grace în căsătorie, aceasta a fost extrem de fericită și s-a grăbit să fie de acord cu cerințele lui. Jack își dorea ca ea să renunțe la slujba ei și să se ocupe de nevoile lui. Fiind nevoită să muncească de la o vârstă destul de fragedă pentru a o întreține pe Millie, Grace a fost ușor de convins că nu ar fi tocmai rău să fie casnică o perioadă.

 

Viața perfectă?

 

Basmul s-a încheiat în noaptea nunții, când Grace este forțată să vadă o nouă față a soțului ei… o față ce o bagă în sperieți. Dar oare mai are vreo șansă să dea înapoi? Cum va fi viața ei după căsătorie? Ce urmărește Jack, de fapt? De ce își dorește să pozeze în omul perfect, soțul perfect? Credeți-mă, o să vă placă!
În spatele ușilor închise de B. A. Paris, nu este o carte ce se poate lăsa pe a doua zi, suspansul este atât de mare încât nu poți face mari pauze după ce începi să o citești.

Cartea se găsește pe Libris.ro, o recomand cu încredere.

You may also like...

55 Responses

 1. Deja cand ai zis de barbatul perfect, era de asteptat sa se tranforme. In mod sigur e o carte super. Felicitari pentru recenzia frumoasa!

 2. Admin spune:

  Tare mult mi-a plăcut romanul! Felicitări pentru recenzie!

 3. Abia aștept să citesc și eu acest roman… Așa de tare îmi place cum sună din recenzia ta… Felicitări pentru prezentarea minunată și ispititoare! <3

 4. Multumim pentru prezentare si recenzie.

 5. Admin spune:

  Foarte mult mi-a plăcut

 6. Mikyangel spune:

  Nu am citit cartea dar o trec pe wishlist pentru ca are un subiect tare interesant.

 7. Ce faina e cartea, sunt curioasa de final.

 8. Doina Racoti spune:

  Nu imi plac astfel de carti. Vreau ceva mai siropos.

 9. Doina Racoti spune:

  Nu imi plac astfel de carti. Vreau ceva mai siropos.

 10. Oana D. spune:

  Eu stiam de un film de prin anii '60 sau '70 cu acest nume. E o placere sa descopar ca, de fapt, este o carte best-seller!

 11. coco spune:

  multumim de recenzie, nu am citit cartea, drept sa-ti zic, mai citesc si din acestea daca nu vad ca scrie triller!

 12. O pun si eu pe lista ca tot sunt in cautare de titluri noi.

 13. Steluta Albu spune:

  Foarte frumoasa recenzia! Multumim!

 14. infofiltru spune:

  Daca tu citesti cartea imi dai mie brios ? 🙂

 15. Subiectul cartii imi aminteste de vorbele unei prietene: "Am invatat sa nu judec un om dupa ce scoate pe gura, ci dupa ceea ce face"

 16. vyo vyoleta spune:

  Foarte mult mi-a placut recenzia si m-ai facut foarte curioasa de final.

 17. Wow, recenzia ta mi-a placut mult si am pus cartea pe wishlist, chiar pare genul meu.

 18. Banuiesc ca este vorba de cartea care a stat la baza filmului care era foarte apreciat acum cativa ani.

 19. Nu am citit cartea, dar ma atrage de la titlu si recenzia ta chiar m-a facut curioasa. Am sa o trec pe lista de lecturi. Multumesc pentru recomandare!

 20. Stau si ma intreb daca exista barbatul perfect. Foarte buna cartea si recenzia pe masura

 21. pare foarte interesanta! mai era o carte, ceva tot asa, un secret al sotului, dar nu mai stiu cum se numeste

 22. Eu sunt indragostita de thriller atat ca gen de film cat si ca gen de carte si povestea din In spatele usilor inchise m-a cucerit deja. Trebuie sa imi iau cartea asta cat mai curand.

 23. Felicitări printesa superba! O carte pe care trebuie sa o citească și fetița mea.

 24. Admin spune:

  Mă bucur că reușesc!

 25. Silvia spune:

  Felicitări pentru frumoasă recenzie!!!!

 26. Ana Maria Chiperi spune:

  Abia aștept să o citesc și eu!

 27. anasylvi spune:

  O lectura plina de suspans!

 28. Catalina Coman spune:

  Iar mi-ai adus aminte de cartea asta. Musai trebuie sa o citesc.

 29. Silvia spune:

  Felicitări pentru prezentare!!!!

 30. Dana spune:

  Mi-a plăcut foarte mult!!!

 31. Dana spune:

  Grozava, mi-ar plăcea sa o recitesc!

 1. 4 mai 2019

  […] aici un alt thriller […]

 2. 10 mai 2019

  […] se ridică la nivelul la care a fost așezat. Încă de la început vreau să vă spun că este un thriller foarte bun! Are un subiect nemaiîntâlnit de mine până acum și are un deznodământ […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *