ȘOAPTE DE IUBIRE de JAMIE McGUIRE și TERESA MUMMERT recenzie

Atât Jamie McGuire cât și Teresa Mummert, mi-au fost total străine, deși ambele sunt autoare de bestselleruri New York Times. Când am primit Șoapte de iubire de ziua mea( vezi aici ce cărți am mai primit), m-am bucurat foarte mult că am ocazia să citesc și eu ceva scris de Jamie McGuire, în special, căci ea este peste tot pe grupurile unde sunt iubitori de romance. Ce părere mi-am făcut veți afla în această recenzie.

romance

Despre ȘOAPTE DE IUBIRE de JAMIE McGUIRE și TERESA MUMMERT

Probabil datorită serialului Anatomia lui Gray, apreciez cărțile în care personajele lucrează într-un spital. Așadar, când am aflat că protagoniștii din Șoapte de iubire lucrează într-un astfel de loc, m-am așezat ceva mai comod în fotoliu și m-am asigurat că am o cană plină de cafea lângă mine.
Avery lucra ca asistentă. Îi plăcea ceea ce făcea și aprecia mult faptul că putea lucra alături de prietena ei, Deb.
Josh era paramedic și un mare cuceritor. Era cunoscut ca „domnul chiloței” și tot timpul căuta o cucerire nouă.
Josh o plăcea de Avery, dar aceasta îl cam evita, cunoscându-i reputația.
În una din zile, cei doi s-au oprit la semafor și discutau prin geamurile deschise, dar acel moment aparent banal, le-a schimbat viața, deoarece au avut un accident.

Șoapte de iubire- o poveste de dragoste

Avery s-a trezit la spital șocată de ceea ce tocmai se întâmplase. Josh și-a dat seama că era pe punctul de a o pierde pe Avery, deși încă nu devenise a lui. Hotărât că Avery merită, a început operațiunea de cucerire a acesteia, deși era puțin descurajat de atenția pe care unul din doctori i-o acorda lui Avery, dar și de zâmbetul ei adresat doctorului.
Deși Avery îl evitase până acum pe Josh, după accident a început să îl privească cu alți ochi și a acceptat să se întâlnească cu el. Doar oare Josh chiar s-a schimbat? Va putea Avery să treacă peste fantomele trecutului ce-l bântuie pe acesta?

Șoapte de iubire. Iubirea învinge orice obstacol?

Mi-a plăcut cartea, deși au fost vreo două capitole care mi s-au părut că sunt acolo doar pentru numărul de pagini. Ultima sută de pagini mi se pare că a ridicat mult cartea și i-a oferit o cu totul altă direcție, ducând-o departe de o poveste de iubire banală.
Recomand cartea iubitorilor genului romance și vă invit să îmi spuneți de părere aveți despre Șoapte de iubire, dacă ați citit-o!

You may also like...

13 Responses

  1. anasylvi spune:

    Am auzit de autoare insa nu am citit nimic scris de ea, poate si fiindca nu sunt o mare fana a genului. Citesc romance, dar mai mult historical, cu unele exceptii.

  2. Moroianu Carolina Bianca spune:

    Mie nu mi-a placut deloc aceasta carte! Am simtit ca paginile sunt puse degeaba doar ca sa umple cartea!

  3. Felicitări pentru recenzia minunată! <3 Abia aștept să o citesc și eu…

  4. Admin spune:

    Eu nu am citit nimic semnat de aceasta autoare, dar sunt tentata.

  5. Nu am citit nici eu nimic de aceste autoare, dar recenzia ta sună bine.

  6. Geo spune:

    Se află si pe lista mea de lectură!

  1. 9 martie 2019

    […] luna iubirii am avut parte de Șoapte de iubire și am scris aici ce părere mi-a […]

  2. 9 martie 2019

    […] să mă plâng că ar fi prea mult cașcaval pe o pizza sau că o carte ar fi prea lungă, în Șoapte de iubire au fost câteva pagini bune care mi s-au părut în plus. Dar să știți că tot mi-a plăcut […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *