SUFLETE PERECHE de CHRISTINA DODD recenzie

Christina DoddSuflete pereche nu este prima carte a autoarei Christina Dodd, pe care eu o citesc. Îmi aduc aminte că în 2016 am citit Ispita și mi-a plăcut. Christina Dodd are un stil de scriere lejer, folosește replici amuzante, iar personajele create de ea sunt foarte ușor de îndrăgit.

carti romantice , carti iubiri de poveste

Suflete pereche de Christina Dodd

În Suflete pereche de Christina Dodd, Emma Chegwidden ajunge în Moricadia ca și doamnă de companie a unei lady deloc plăcută. Acea lady nu își dorește decât să o umilească pe Emma și profită de orice ocazie pentru a face acest lucru. În urma unei gafe făcute de tânăra Emma, aceasta s-a trezit în stradă în mijlocul nopții. Aflată într-o țară străină, fără muncă sau prieteni și îngrozită de personajul misterios numit de săteni „Moartea”, Emma pleacă spre locul unde era cazată, sperând să își poată recupera lucrurile.

Emma Chegwidden s-a trezit a doua zi în casa unei adevărate doamne din înalta societate a Moricadiei. O femeie blândă, dornică să ajute, care i-a propus Emmei să lucreze pentru ea ca domnișoară de companie. Emma nu își aduce aminte cum a ajuns acolo, din noaptea precedentă doar imaginea unor ochi o bântuie.

În Moricadia oamenii locului trăiesc în condiții mizere

Domnișoara Emma este pusă la curent de către șeful personalului. Ea află de problemele Moricadiei și primește avertismentul de a sta departe de partea politică a acelei lumi. Emma află curând că și chiar dacă ești doar bănuit de complot împotriva prințului Sandre, te așteaptă mari chinuri.

Chiar dacă Emma ar fi vrut să asculte sfaturile primite, atunci când și-a dat seama că „Moartea” a salvat-o în acea noapte, știa că are o datorie față de acest personaj și că orice datorie trebuie plătită, indiferent de riscurile pe care le atrăgea.

Cum își va plăti Emma această datorie și în ce situații va ajunge aceasta, aflați citind cartea Suflete pereche de Christina Dodd.

You may also like...

21 Responses

 1. Pare o carte perfecta pentru relaxare.

 2. Mi-ai făcut dor de cărțile din colecția „Iubiri de poveste”.

 3. Geo spune:

  Pare o poveste frumoasa. Mulțumesc pentru recomandare!

 4. Tyna spune:

  O carte pe care am citit-o cu plăcere! Felicitări pentru recenzie!

 5. anasylvi spune:

  Citesc rareori acest gen, insa parca mi-ai facut pofta de citit aceasta carte!

 6. Nu am citit nimic de aceasta autoare.

 7. Oli spune:

  Foarte frumoasa prezentarea ta! Am citit cartea, si mie mi-a placut. In general imi plac cartile historical romance, iar din colectia Iubiri de Poveste avem de unde alege!

 8. Pare o carte interesantă. Mulțumesc pentru recomandare!

 9. Rusu Diana spune:

  Nu sunt chiar o adepta a acestui stil de carti, dar cartea suna interesant.

 10. Claudia spune:

  Nu am citit nimic scris de ea dar daca zici ca e o poveste relaxanta, de iubire atunci am sa retin numele si poate reusesc s-o citesc intr-o vacanta 🙂

 1. 18 aprilie 2019

  […] aici o altă carte din colecția Iubiri de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *