Adulții ăștia de Caroline Hulse. Recenzie

Adulții ăștia a apărut de curând la Editura Corint și mă bucur că am reușit să o citesc în perioada sărbătorilor.
Adulții ăștia este o carte amuzantă care te lasă cu zâmbetul pe buze la final și o recomand pentru această perioadă.

 

Editura Corint

Vacanța de Crăciun se petrece alături de cei dragi 

Adulții ăștia pleacă de la o idee sortită eșecului : vacanța împreună cu foștii. Deși oricine consideră că această idee e rețeta eșecului, Matt consideră că ar putea funcționa. Dorindu-și foarte mult să petreacă Crăciunul alături de fiica sa fără să o îndepărteze de mama ei – fosta lui soție, Clare, își face pun plan pentru a convinge pe toată lumea că e o idee bună.

Fiind sigură că pe actuala parteneră a lui Matt, Alex, nu o deranjează, Claire acceptă. Alex acceptă și ea. Pentru că nu voia să pară rea în fața lui Claire și cum ei i s-a spus că a fost ideea lui Clare… se înarmează cu mult curaj și speră ca vacanța să se termine cu bine.

Merită să rămâi într-o relație dacă nu te simți tu însuți?

Patrick – partenerul lui Claire – a acceptat să meargă în vacanța aceasta, deși asta înseamnă să stea departe de copiii lui. Așa și-a construit un avantaj în discuțiile viitoare cu Claire. El dorește să participe la o competiție sportivă, Ironman, iar Claire nu este de acord. Patrick este extrem de competitiv și este privit diferit de ceilalți.

Deja știți că nu prea e posibil ca timpul petrecut acolo să fie plăcut pentru toată lumea, dar pentru Alex a fost oribil. Fiica vitregă, impulsionată de iepurele ei imaginar, face comentarii urâte și o evită. Ies la iveală minciuni spuse de Matt, iar Claire este mult prea drăguță cu ea. Faptul că întreaga șaradă se încheie cu unul dintre ei pe patul de spital, nu m-a mirat.

Nu vă mai spun nimic, doar că vă veți amuza copios și că puteți comanda cartea de aici!

You may also like...

3 Responses

  1. Ce frumoasă pare, felicitări pentru recenzie! <3 Sper să ajung și eu la ea cât de curând!

  2. Neaparat mi-o iau si eu. Pare faina tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *