Cu dragoste, Moș Crăciun – Anne K. Joy RECENZIE

Am descoperit-o pe Anne K. Joy anul trecut prin intermediul cărții Ciocolată dragoste și Crăciun. Mi-a plăcut mult cartea și am hotărât să cumpăr și celelalte patru cărți de Crăciun apărute anul acesta, printre care și Cu dragoste, Moș Crăciun.

 

Zilele acestea am citit Cu dragoste, Moș Crăciun. Am găsit același stil, dar o poveste diferită. Cartea se citește ușor, e potrivită pentru o după-amiază de iarnă petrecută sub o pătură pufoasă în apropierea bradului împodobit.

Cu dragoste, Moș Crăciun – boala nu ține cont de cine ești, dar Moș Crăciun o face?

Pe cât de încercată este Annie de viață, pe atât de hotărâtă este să trăiască frumos. Deși a avut un transplant de inimă în urmă cu patru ani, acum când a aflat teribila veste că are o tumoră inoperabilă, nu a intrat în depresie, nu s-a lamentat. A hotărât să le ascundă celor dragi și să trăiască normal ultimile luni rămase.
Annie se ocupa de o asociație și avea grijă de bolnavi în ultimul stadiu. Se implica 100% și oferea tot ce avea mai bun.

Cu dragoste, Moș Crăciun – o scrisoare schimbă destine…

După ce, mai mult în glumă, i-a trimis o scrisoare Moșului în care îi cerea speranță, viața ei a luat o altă turnură. Reîntâlnirea cu Gabriel a făcut-o să mai uite de probleme. În preajma lui se simțea bine.
Deși nu dorea să se implice serios în relația cu el, lucrurile au fost puse pe repede înainte și la scurt timp s-au căsătorit. Totuși, nici acum nu i-a mărturisit adevărul despre starea ei de sănătate proaspătului soț. În tot acest timp Annie și așa zisul Moș Crăciun țineau legătură prin scrisori.
Ce o făcea pe Annie să țină legătură cu un străin și cum îi influențează acesta viața, vă las pe voi să aflați.

Deși nu mi-a plăcut la fel de mult ca Ciocolată, dragoste și Crăciun, această cărticică m-a ținut ocupată câteva ore și mi-a lăsat un sentiment plăcut atunci când am închis-o. Pe voi vă atrage cartea?

You may also like...

3 Responses

  1. Anne K. Joy spune:

    Mulțumesc mult pentru recenzie 🙂

  1. 11 februarie 2019

    […] până în Decembrie, curiozitatea nu m-a lăsat… doar mă știți, iubesc iarna și aștept Crăciunul de prin septembrie, iar cărțile în care sunt prezente aceste elemente, nu îmi lipsesc în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *