Ne dorim tot ce-i mai bun pentru copiii noștri, ne dorim să le creăm amintiri

Știți deja că v-am mai spus într-un alt articol că am locuit la casă în copilărie. Deși ne simțim bine în “cutia noastră”, ne-am gândit totuși să ne începem o casă. Dacă nu or apuca copiii noștri să locuiască acolo, măcar nepoții să îi vedem alergând fără griji prin curtea largă. Planul nostru a fost simplu, în teorie… Ce ne rămâne de la o lună la alta, să punem deoparte și să investim acolo. Sincer vă spun că dacă aș fi știut ce implică cu adevărat construirea unei case, aș fi bătut în retragere în fața entuziasmului soțului meu.

panou gard

E tare plăcut să îți imaginezi casa visurilor tale

E tare plăcut să îți imaginezi casa visurilor tale, casa perfectă pentru familia ta… e tare plăcut să creezi amintiri pentru cei dragi. Cum am ajuns la concluzia aceasta? Păi să vă spun: Prima și prima dată, după ce am primit acceptul de la primărie, am căutat un sistem gard și am cumpărat panou bordurat verde. Pentru început să împrejmuim proprietatea. Eram foarte hotărâtă ca până când vom reuși să ridicăm casa, să ne bucurăm în alt mod de proprietatea noastră.

Ne dorim tot ce-i mai bun pentru copiii noștri, ne dorim să le creăm amintiri

O mică grădină de zarzavaturi care să îmi ocupe zilele libere de vară și să mă facă să mă simt mândră că îmi hrănesc cât de cât sănătos familia, mi s-a părut o idee nemaipomenită. Foarte ușor mi-a zburat gândul la grădina bunicii. Acolo, alături de frații mei și de verișorii noștri, mâncam căpșuni și coacăze până nu mai rămânea nimic copt. Dintr-o dată mi-am dorit astfel de amintiri și pentru copiii mei. De asemenea, un foișor micuț și un grătar, ne-ar fi asigurat câteva amintiri plăcute alături de prietenii noștri. Parcă și vedeam copiii alergând cât îi țineau picioarele prin curtea largă, în timp ce noi am fi purtat discuții banale, dar plăcute.

Mi-ar plăcea să vă spun că am terminat de construit casa și că avem parte de astfel de momente acolo, dar încă nu pot să o fac. Totuși, îmi dau toată silința ca cei mici să se aleagă cu amintiri frumoase, chiar dacă locuiesc la bloc.

Articol scris pentru campania Fier.online, de pe Blogawards.

You may also like...

10 Responses

 1. Dana spune:

  Sper ca visul vostru să se împlinească cât mai repede!!!

 2. Eva Anca spune:

  Sa va vedeti toate visurile implinite! O gradina de zarzavat mi-ar placea si mie.

 3. Suna de vis. Imi aduce aminte de copilaria mea. Sper sa aveti casuta visata cat de curand.

 4. Să iasă așa cum va doriți! <3 Toată viața am locuit la casă, nu m-aș vedea locuind altundeva.

 5. Cornel spune:

  Ce frumos plan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *