Marea carte a anotimpurilor

carti pentru copii

Marea carte a anotimpurilor de la Editura ALL – Galaxia Copiilor, a adus cu ea multă bucurie. Este o carte veselă, cu ilustrații frumos colorate, cu povești pe ințelesul și pe placul copiilor. Marea carte a anotimpurilor conține cele mai frumoase povești Pixi. Personajele din Marea carte a anotimpurilor sunt extrem de simpatice și frumos ilustrate. Fiecare povestioară încurajează copilașii să realizeze diferite activități plăcute. Poveștile sunt scurte și conțin mult dialog. Astfel copilul nu are ocazia să se plictisească și să își dorească o pauză.

Marea carte a anotimpurilor – Activități în cele patru anotimpuri

În Mare carte a anotimpurilor sunt opt povestioare dedicate primăverii, zece dedicate verii, opt dedicate toamnei și nouă dedicate iernii. Fiecare povestioară prezintă activități interesante și este frumos ilustrată. Copiii vor face cunoștință cu un fluturaș abia ieșit din cocon, dar care își dorește un prieten și vor participa la carnavalul de la grădiniță. Vor picta ouă de Paște și se vor plimba cu Ben și Finn cu barca. Copiii vor ajuta la pregătirile de Halloween, vor zbura alături de Lisa până la Steaua Zburlită, vor face cunoștință cu Fantoma Buhu sau cu Toc-toc tractorul albastru.

Cei mici vor petrece Crăciunul cu un om de zăpadă, o vor vizita cu ocazia sărbătorilor pe șoricica Mimi, vor vizita orașul din zahăr pudră și vor participa la mulțe alte activități interesante și potrivite pentru vârsta lor. Așadar, copiii se vor bucura de fiecare anotimp alături de Karo și alte personaje.

Marea carte a anotimpurilor este o carte pentru tot anul. Veți găsi în ea măcar o povestioară pentru fiecare sărbătoare importantă. Nu cred că există copil care să nu se bucure de această carte și v-o recomand cu drag!

În video-ul de mai jos, Maia vă va povesti despre una din poveștile de iarnă, Orașul din zahăr pudră. O poveste scurtă, dar frumoasă.

You may also like...

14 Responses

  1. Dana spune:

    Maia cea minunată! Felicitări!❤

  2. Eva Anca spune:

    Cred ca e tare draguta cartea. Multumim pentru recomandare!

  3. Maia e o scumpa, ca de fiecare data! Si eu vreau sa le cumpar picilor mei cartea asta.

  4. Candrea Laura spune:

    Minunata Maia! Mereu vine cu recomandări si povestiri foarte frumoase!

  5. Cornelia spune:

    Ce scumpă e, îmi era dor să o ascult.

  6. Silvia spune:

    Maia scumpica!!!

  7. anasylvi spune:

    Foarte frumos prezinta fetita, o carte super simpatica.

  1. 1 august 2019

    […] avem Marea carte a anotimpurilor. O carte foarte frumoasă și atractivă, despre care v-am vorbit aici. Cărțile din această colecție sunt vesele, amuzante, frumos colorate și ilustrate. Orice copil […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *