Campania de susținere a bloggerilor – un ajutor real

thecon

Majoritatea știți că am intrat în lumea bloggerilor prin Prefață de carte – un blog de carte de care încă sunt foarte atașată. Dar cum blogspot-ul îmi îngreuna tot mai mult viața, am profitat de impuls și am făcut pasul cel mare, am trecut pe domeniu. Tot despre nu este dedicat doar cărților, pentru latura aceea am păstrat categoria Prefață de carte.  Acum intenționez să scriu și despre alte lucruri.

După ce decizia a fost luată și numele a fost ales, credeam eu că am rezolvat tot ce a fost mai dificil. Bineînțeles că m-am înșelat! Vorbesc cu prietena mea de la Porția de citit și îmi spune că îmi trebuie aia, aia, aia. Cu alte cuvinte, domeniu, găzduire web, pe cineva care să îmi mute vechile articole, etc. Iar eu eram tot mai pierdută… Pe cine să aleg?

Thecon susține bloggerii

Soluția mi-a oferit-o tot Cătălina, vorbindu-mi despre  Thecon  și campania de susținere a bloggerilor. M-am bucurat mult că există o astfel de campanie și m-am apucat de treabă. M-am înscris aici și am așteptat cumințică să fiu contactată. Pe lângă mutarea articolelor, cei de la Thecon mi-au instalat și unele module despre care nu știam că am nevoie, dar s-au dovedit a fi importante.

Cu alte cuvinte, trecerea mea pe domeniu mi-a fost mult simplificată de către cei de la Thecon. Dacă îți dorești și tu să faci pasul cel mare, nu ezita să-i contactezi!

You may also like...

4 Responses

  1. Ma bucur ca te-am putut indruma spre ei. 🙂 foarte de ajutor sunt baietii.

  2. Eva Anca spune:

    Felicitari inca o data pentru tot! Imi place mult cum arata noul tau blog. Iti doresc mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *