e-roti – magazin anvelope auto te ajută să te pregătești de iarnă

Atunci când Black Friday bate la ușă, deja gândul ne zboară la Crăciun. La vacanță, la vizite, prieteni, zăpadă, petreceri și colindători. Este sezonul bucuriei, chiar dacă pentru majoritatea oamenilor este și cea mai aglomerată perioadă din an. Unii dintre noi așteaptă cu nerăbdare vacanța de sărbători deoarece o asociază cu un miniconcediu, care cu siguranță este binemeritat. Dacă ni-l și permitem, situația este cu atât mai plăcută.

Dacă ești unul dintre norocoșii care își va petrece sărbătorile de iarnă la o pensiune drăguță de la munte, deja te pregătești pentru tot ceea ce presupune vacanța, dar și drumul până la destinația aleasă. Așadar, te vei asigura că ai haine călduroase pentru toată familia, metode de distragere pentru cei mici pentru drum, dar și că mașina este echipată așa cum trebuie, pentru a ajunge în siguranță la destinație. Sunt sigură că mașina va fi supusă unor verificări înainte de plecare, dar și că va fi echipată corespunzător, cu anvelope de iarnă.

Schimbarea anvelopelor poate fi o cheltuială destul de mare, în funcție de tipul mașinii pe care o conduci. Săptămâna trecută tata îmi spunea că a dat comandă de anvelope de iarnă pentru mașina lor și că nu a fost chiar încântat de suma pe care a trebuit să o achite. Din păcate, atunci niciunul dintre noi nu a știut că e-roti va avea reduceri de Black Friday, dar voi acum știți și puteți alege în cunoștință de cauză.

magazin anvelope auto, e-roti, anvelope de iarna, reduceri anvelope, black friday, reduceri,

Când încep reducerile de Black Friday la e-roti – magazin anvelope auto?

La acest magazin de anvelope auto, reducerile încep pe 11.11.2022 și se încheie pe 19.11.2022. În prima săptămână vor fi reduceri de 70% la toate anvelopele disponibile pe site, iar apoi se vor aplica reduceri de 40%, până la finalul campaniei de Black Friday, adică 19.11.2022. Pe acest site plățile sunt securizate, calitatea este garantată, livrarea este rapidă, iar consilierea este gratuită. Să nu vă fie jenă să cereți ajutorul atunci când nu știți exact ce ar trebui să cumpărați. O întrebare pusă la timp, vă poate scuti de foarte multe bătăi de cap. Dar, dacă totuși nu sunteți mulțumiți de ceea ce primiți, aveți la îndemână și posibilitatea de a face retur.

Parcă e numai bine că Black Friday are loc înaintea vacanțelor de iarnă, nu-i așa? Foarte multe din cumpărăturile pe care trebuie să le facem pentru a avea o vacanță reușită, le putem face bucurându-ne de reduceri. E important să economisim atunci când avem ocazia. De ce să nu folosim acea sumă de bani făcând ceva plăcut alături de familie, dacă este posibil?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *