Pepermint: Gustul răzbunării – impresii film

În ultima vreme m–am uitat doar la filme muzicale sau la serialele mele comice, despre care vă voi vorbi curând. Pentru că îmi plac thrillerele foarte mult, indiferent că e film sau carte, am vrut ca săptămâna aceasta să vă vorbesc despre Pepermint: Gustul răzbunării, film apărut în 2018.

Pepermint: Gustul răzbunării este încadrat în categoriile acțiune, suspans și dramă. În rolul principal joacă actrița Jennifer Garner pe care, eu personal, o ador! La fel ca și în celelalte filme în care am văzut-o, a jucat excepțional.

pepermint

Pepermint: Gustul răzbunării – ce îți rămâne atunci când îți este luat totul?

Riley North este o femeie împlinită. Are un soț grozav și o fetiță minunată. Își împarte tot timpul între casă și serviciu, este o familistă, o femeie fericită. Riley este o femeie absolut normală și chiar nu îți dă impresia că va putea vreodată să devină o ucigașă. Dar nimic nu mai este normal atunci când totul îi este luat.

Soțul și fiica lui Riley sunt uciși în seara în care cei trei au ieșit să sărbătorească ziua e naștere a fetiței. Cei doi au fost împușcați de către trei indivizi, în timp ce Riley a fost doar rănită. Noroc sau blestem?

Pepermint: Gustul răzbunării – ce faci când sistemul nu îți face dreptate

Riley i-a văzut foarte bine pe cei trei ucigași și i-a putut identifica atunci când poliția i-a cerut-o. Totuși, cei trei ucigași au fost lăsați liberi și Riley a fost făcută să pară nebună. Riley a fugit și și-a petrecut următorii cinci ani pregătindu-se pentru răzbunare. Când femeia s-a întors în oraș, toți cei implicați în proces și ucigașii familiei ei erau vânați. Riley dorea să își facă singură dreptate. Dar oare va reuși?

Mi-a plăcut foarte mult Pepermint: Gustul răzbunării! Deși a fost oarecum previzibil, a fost extrem de antrenant și merită văzut.

You may also like...

14 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Nu stiam de film, nu prea ma uit la filme.

 2. anasylvi spune:

  Nu am vazut filmul, nu sunt o mare cinefila. Dar mai urmaresc cate unul din cand in cand, nu neaparat dintre cele noi.

 3. Numai recomandări de filme foarte bune ai, mulțumesc! <3

 4. Oana M spune:

  Am văzut si eu filmul. Mi-a plăcut destul de mult, deși cum ai zis și tu, totul e cam previzibil. La fel îmi place și actrița Jennifer Garner. E o drăguță.

 5. Dana spune:

  Bun de tot filmul, mă gândesc chiar să îl revăd!!!

 6. Pare fain filmul. Cred ca o sa il caut si eu. Sper ca i-a omorat pe nenorociti. :))))

 7. Silvia spune:

  Frumos!!@

 8. Laura spune:

  Nu l-am văzut, dar imi lasa impresia ca merita văzut. Impresiile tale despre acest film m-a dus cu gândul la Enough cu Jennifer Lopez în rolul principal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *