Ce mi-am comandat de pe Janet Nails

Zilele trecute am plasat o comandă pe Janet Nails. Aveam nevoie de tot felul de chestii care se consumă repede și pe care le comand destul de des. Am fost curioasă cum sunt produsele lor și mă bucur că am hotărât să le încerc.

produse unghii Janet Nails

Ce am avut în coletul de la Janet Nails

De la Janet Nails mi-am comandat:

 • Un set de 5 pile 100/180
 • Un set de 5 pile 100/100
 • 2 fâșii cu stickere cu flori
 • Un suport pentru mâini
 • Două sticluțe cu ulei de cuticule. Una cu cocos, una cu vanilie, două dintre aromele mele preferate.
 • O pensulă pentru pictură și linii fine, marimea 00
 • Un pigment tip oglindă
 • Rezerve șmirghel pentru freza electrică, de duritate mare și medie (80 și 100)
 • Șabloane pentru construcția cu gel

Toate aceste lucruri au costat aproape 150 lei. Din punctul meu de vedere, o afacere foarte bună.

Cum sunt produsele Janet Nails

Pentru că manichiura mea avea mare nevoie de o refacere, mi-am făcut urgent timp și am încercat și produsele Janet Nails. Eu, de obicei, imi fac unghiile cu ojă semipermanentă, dar pentru că am reușit cumva să îmi rup una, am avut ocazia să testez șabloanele pentru construcția cu gel. Pot să spun că sunt mulțumită de ele, lipiciul este bun. Stau lipite cât e nevoie, dar nu îngreunează îndepărtarea după folosire. Am încercat tot felul de șabloane, de pe diferite site-uri. Unele nu stăteau deloc lipite, altele se  dezlipeau greu, altele erau bune, dar aveau un preț prea piperat. Mult timp am rămas la acele șabloane dreptunghiulare, simple. Acelea mă mulțumeau. Acum, că le-am incercat pe acestea și îmi plac, cu siguranță le voi mai folosi, atunci când voi construi unghii rotunde sau migdală.

Pilele au fost o surpriză plăcută. Am înlăturat ușor semipermanenta, am nivelat unghia cu gel ușor și i-am dat forma dorită, fără probleme. După o manichiură realizată cu ajutorul unei pile, aceasta încă a rămas abrazivă. Sunt curioasă cum rezistă la sterilizare și dacă mai poate fi folosită după. Abia aștept să îmi fac timp și să le supun și acestui procedeu.

Și rezervele pentru freza electrică le-am incercat într-o seară și am constat că își fac treaba. Nu sunt prea largi, așa cum mi s-a mai întâmplat să cumpăr de-a lungul timpului și nici nu zgârie, înlăturând gelul uniform.

Mi-au plăcut produsele Janet

Mai aveam un suport pentru mâini, dar deja se făcuse urât, plus că era puțin mai mare și ocupa cam mult spațiu. Suportul de mâini de pe Janet este puțin mai mic, are o culoare plăcută și se curăță ușor.

Pigmentul oglindă era de mult timp pe lista de dorințe, așadar, mi l-am comandat de pe Janet Nails. Pe instrucțiuni scria că mai era nevoie de un gel special. Eu nu i-am dat importanță și nu l-am comandat. Așadar, l-am aplicat direct peste negru și a ieșit exact cum se vede în poză. După aplicare, am șters cu un bețișor de bambus zona de lângă cuticulă, pentru a putea sigila corespunzător. Am folosit pensula 00 și am trasat câteva liniuțe negre, pentru a o testa. Îmi place pensula și am de gând să o folosesc cât mai des, pentru a realiza diferite modele.

modele unghii

Uleiul de cuticule are un miros plăcut și lasă pielea din jurul unghiei hidratată. Se aplică ușor, cu ajutorul pensulei.

Stickerele cu flori arată exact ca pe site și au lipiciul bun, dar fiți atente să nu puneți degetul pe partea lipicioasă. Puteți folosi un bețișor pentru a le desprinde și așeza unde doriți.

Sunt mulțumită de produsele Janet Nails și am de gând să mai comand de la ei. Mai exact, Rubber Base-ul mă tentează tare, fiind foarte la modă acum. Păcat că am apucat să dau comanda când l-am observat și pe site-ul lor.

You may also like...

21 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Să le folosești cu plăcere! Și mie îmi plac produsele lor și abia aștept să dau o nouă comandă.

 2. anasylvi spune:

  Ce inseamna sa fii profesionist! Jumatate din ele, nici nu stiu ce inseamna. Stiu insa ca manichiura ta arata foarte bine. Daca tu esti multumita, sigur sunt ok aceste produse.

 3. Silvia spune:

  Să le folosești cu plăcere!

 4. Dana spune:

  Suna bineeee, arata bine, abia astept sa le folosim!!!

 5. Elvira spune:

  Bună informație. Uleiul de cuticule mă atrage.

 6. Roxana spune:

  Multumesc pentru recomandari. Si eu am planuri marii pentru unghiile mele. 🙂

 7. Cred ca pilele m-ar interesa. Oja nu pot, sunt alergica

 8. Au si afiliere? C-am constatat ca am public mai mult feminin decat masculin. Si zic c-as putea profita de asta 🙂

 9. Sunt faine produsele lor. Si eu le folosesc, asa cum ma pricep. La tine arata mai bine. :)))

 10. Ioana Vlad spune:

  Nu prea folosesc astfel de produse dar sunt tare curioasa cum arata acele stickere cu flori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *