Avem nevoie de somn de calitate

Zilele noastre sunt tot mai încărcate. Soțul meu muncește mult prea multe ore pe zi și vine acasă frânt de oboseală. Despre mine, nici nu vă mai zic! Cu doi copii, unul de aproape opt ani și celălalt de doar patru luni jumătate, nu îmi văd capul de treburi, teme, legănat și alte lucruri care vin la pachet. Ne-am dat seama că soluția salvatoare nu este cafeaua băută în exces sau ciocolata – pilula de energie. Pentru a face față cu brio zilelor agitate, avem nevoie de un somn odihnitor. Chiar dacă e puțin, măcar să fie de calitate.

Pernele FamilyFlexx te ajută să ai somnul odihnitor de care ai nevoie

Avem ceva timp de când am hotărât că este timpul să ne schimbăm pernele și pilotele. Cele vechi sunt deja uzate și nu ne mai asigură somnul odihnitor de care avem nevoie. După o îndelungă căutare, am hotărât să schimbăm vechile perne cu altele hipoalergenice, de la FamilyFlexx. Informațiile de pe site, dar și părerile pozitive din on-line mi-au încurajat alegerea. Faptul că au 5 ani garanție, dar și că se pot curăța la 95 de grade, fără a se strica, a fost cireașa de pe tort.

pernehipoalergenice

Avem deja o săptămână de când dormim pe perne hipoalergenice luate de la FamilyFlexx și suntem foarte încântați de ele. Sunt moi și pufoase, dar nu exagerat, încât să mai avem nevoie și de pernuțe. Sunt ușoare și oferă susținerea optimă a capului. Asta vă spun eu, deoarece perna soțului meu a fost confiscată de către Maia, care susținea sus și tare că și ea are nevoie de o pernă nouă și pufoasă. I-am făcut plăcerea, mai ales că intenționăm să dăm o nouă comandă și să schimbăm și pilotele vechi.

Voi ce fel de perne folosiți?Vă doriți să folosiți pernele FamilyFlexx? Ați comandat vreodată de pe site-ul lor?

You may also like...

26 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Inainte dormeam pe niste perne destul de incomode. De cateva zile dorm si eu pe o perna de la FamilyFlexx si nu as mai parasi patul! Chiar sunt super confortabile si asigura un somn bun.

 2. Dana spune:

  Nu am comandat, dar o voi face! Calitatea somnului meu lasă de dorit și se cer măsuri.

 3. Silvia spune:

  Par foarte bune!!!

 4. Illusion spune:

  Interesant. Chiar am nevoie de niște perne noi 🙂

 5. Otilia Dima spune:

  Am mai citit despre aceste perne, mi se par foarte bune. Într-adevăr avem nevoie de un somn odihnitor pentru a putea da randament în timpul zilei, dar și pentru sănătatea noastră, așa că trebuie să acordăm atenție pernei sau saltelei, de exemplu.

 6. Raluca Anghel spune:

  Super sugestie! Asa e, nimic nu se compara cu un somn odihnitor. As incerca produsele recomandate de tine

 7. Ana Maria Chiperi spune:

  Încă nu am comandat, dar curând o voi face! Chiar îmi doresc să folosesc și eu pernele de la FamilyFlexx! Mulțumesc pentru recomandare! :*

 8. Dorina spune:

  Cu siguranță, somnul de calitate e foarte important. Mulțumesc pentru recomandare!

 9. Oana M spune:

  Nu obișnuiam să dorm pe pernă, dar cel puțin când o fac, îmi place ca aceasta să fie de calitate. Mulțumesc de sugestie!

 10. Ruxandra spune:

  Și mie îmi plac mult de tot pernele hipoalergenice, din păcate am avut o experiență foarte proastă cu această firmă în urmă cu doi ani. Perna miroasea a benzină. De atunci le prefer pe cele de la Dormeo.

 11. O pernă bună e tot ce îmi trebuie după ce alerg o zi întreagă după fetița de doi ani.

 12. Oana spune:

  N-am auzit de ei pana acum, dar gratie articolului tău, voi ști de unde sa îmi cumpăr noi perne. Mai ales ca cele de acasă sunt vechi, au ceva ani la activ

 13. Par interesante dar nu am vazut ce contin. Eu sunt adepta fulgilor. Merg pe ideea de iti dau una(perna) de isi sar fulgii 😀

 14. Ioana spune:

  De mult timp folosesc doar perne hipoalergenice. Sunt de calitate si f bune pt persoane sensibile.

 15. Cornel spune:

  Par pufoase numai bune pentru un somn odihnitor.

 1. 3 octombrie 2020

  […] dau pe spate, pe piept și pe gât. Exact așa cum este recomandat. Astfel, calitatea somnului este mult îmbunătățită în perioada răcelilor. Îmi aduc aminte cum mă chinuiam atunci când […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *