Trei produse de curățenie care mă ajută să mențin baia curată

Deși nu doar în perioada sărbătorilor ne preocupă curățenia din casa noastră, în această perioadă avem tendința de a discuta mai mult despre acest subiect. Așadar, m-am gândit să vă prezint trei produse de curățenie care mă ajută să mențin baia curată și care vă pot fi de ajutor și în perioada sărbătorilor și în restul anului.

Cele trei produse despre care vă voi vorbi astăzi sunt de la Asevi. Folosesc de mult timp produsele de curățenie ale acestui brand și sunt în continuare foarte mulțumită de ele. Au prețuri bune, miros plăcut, sunt spornice și eficiente.

Pentru a cumpăra produse de curățenie cu 15% reducere, introdu codul „ADRIANAIVAN” la finalizarea comenzii pe www.asevi.ro

Produse de curatenie, Produse de curatenie pentru baie, produse asevi , impresii asevi,

Igienizant de baie Gerpostar Plus

Igienizantul de baie Gerpostar Plus este foarte practic, având recipient tip spray și mi-e foarte ușor să pun mâna pe el și să îl aplic peste top prin baie. Dezinfectează și curăță bine cada, toaleta, chiuveta și faianța, fără efort. În plus, are și efect anticalcar și antimucegai, lucru foarte important dat fiind că vorbim despre curățenia în baie, unde mereu este umezeală.

Dezinfectant multisuprafețe Gerpostar Plus

Acest produs înlătură 99.9% din virusuri, germeni, bacterii si ciuperci. Impiedică înmulțirea agenților patogeni, deoarece formula sa specială îi permite să acționeze încă două ore după aplicare. Este potrivit pentru orice tip de suprafață și pardoseli. Nu pătează țesăturile și nu deteriorează materialele sensibile. Nu necesită clătire. Este perfect pentru siguranța animalelor de companie sau a copiilor mici care pun mâna peste tot, iar apoi gustă, bineînțeles.

Soluție pentru rosturi

Nu îmi vine să cred cât de ieftină este această soluție și cât este de eficientă. Încă de când eram acasă la mama eram obișnuită să curăț rosturile cu o perie. Așadar, când am văzut că tot ce trebuie să fac este să aplic soluția pentru rosturi Asevi, să o las să acționeze, iar mai apoi doar să șterg, nu mi-a venit să cred. E pur și simplu WOW!


În încheiere, vreau să vă mai spun că toate produsele Asevi sunt foarte bune. Nu uitați să introduceți codul „ADRIANAIVAN” la finalizarea comenzii pe www.asevi.ro, pentru o reducere de 15%.

You may also like...

15 Responses

 1. Eva Anca spune:

  De la Asevi folosesc constant dezinfectantul si solutia pentru spalat podele.

 2. Silvia spune:

  Folosesc produse de la ei si sunt mulțumită!

 3. Dana spune:

  Cu siguranță voi achiziționa aceste produse, sunt exact ceea ce caut!

 4. Ana spune:

  Inca nu am folosit produse Asevi, dar o sa le iau in considerare la urmatoarele cumparaturi. Multumim pentru recomandari!

 5. De tinut minte acest brand. Acum am curatat casa cu altul, dar dupa Paste o sa mai fac inca o tura de curatenie, asa ca atunci o sa achizitionez unul din produsele mentionate.

 6. Marin Mirela spune:

  Soluția pentru rosturi este tentantă, mi-ar plăcea să o iau și eu.
  Îmi plac produsele de la Asevi pentru eficiența și calitatea lor.

 7. Deyutza spune:

  Bune produsele Asevi si mie imi plac si le folosesc constant. TREBUIE SA ma hotarasc la mai multe produse si sa dau o comanda

 8. Elena CM spune:

  Solutia pentru rosturi vreau sa o cumpar și eu.

 9. Exact aceste produse ma ajuta sa imi mentin baile curate.

 10. Produsele Asevi sunt nelipsite si de la noi din casa! Sunt foarte bune si le folosesc zilnic!

 11. Rokolla spune:

  Si eu folosesc aceste produse si sunt tare eficiente

 12. Îmi plac produsele Asevi, sunt foarte bune și eficiente. Mulțumim pentru articol 🙂

 13. Roxana C spune:

  La noi, fiecare colțișor al casei este curățat xi produse ASEVI. Sunt foarte mișto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *