Cartea lunii Martie 2019

Cum reușesc nu știu, dar sunt mulțumită de cât apuc să citesc. Și în luna Martie am citit câteva cărți frumoase, în ciuda puținului timp liber pe care îl am. Mai jos vă prezint lista cărților citite în luna Martie și titlul care m-a impresionat cel mai mult, cartea lunii:

 • Mântuitorul de Jo Nesbo. Știu că am uitat să o pun și pe ea în imagine, dar nu pentru că nu mi-a plăcut, ci pentru că aveam impresia că am citit-o în Februarie. Cartea am primit-o de la Libris, a fost prima întâlnire cu autorul și mi-a plăcut. Recenzia o găsiți aici.
 • Fata și Noaptea de Guillaume Musso. Îmi place mult acest autor și mi-a plăcut și această carte, venită de la Libmag. Recenzia o găsiți aici.
 • Sora pierdută. Am primit cartea de la Libris și mi-am propus să o citesc în urma provocării de pe Prefață de carte și Porția de citit, grupul nostru de lectură. Recenzia aici.
 • Sub soarele nopții. Recenzia acestei cărți sensbile, se găsește aici.

Vezi aici lista cărților citite în Februarie

 • Într-o gară mică de Sidonia Drăgușanu. Recenzia acestei cărți o puteți găsi aici.
 • Un bărbat pe nume Ove. Am primit cartea de la Libmag, după ce am fost provocată să o citesc. O carte deosebită despre care puteți citi aici. Cartea are și ecranizare și vă voi împărtăși impresiile mele curând.

Acestea sunt cele șapte cărți citite în luna Martie 2019. Titlul de cartea lunii merge spre cartea care m-a impresionat cel mai mult, și anume Un bărbat pe nume Ove! Ce ziceți de lista mea? Ați citit unele titluri? Dar despre cartea lunii ce părere aveți? Își merită titlul?? La voi care a fost cartea lunii? Câte cărți ați reușit să citiți în Martie?

You may also like...

29 Responses

 1. Laura spune:

  2 dintre cărțile pe care le-ai prezentat le-am citit si eu. Felicitări. Încă nu stiu cate carti am citit, dar le voi numără! Felicitări! :*

 2. anasylvi spune:

  Da, cartea lunii isi merita titlul, este excelenta si am recomandat-o si eu! Ma tenteaza si pe mine Sidonia Dragusanu, as citi.

 3. Dana spune:

  O listă tare frumoasă! Doar Sora pierdută am citit-o. Restul, datorită recenziilor tale, sunt pe listă. Lecturi frumoase să ai și luna asta!

 4. Almona spune:

  Te admir și de invidiez că citești atât de mult. Ar trebui să pun și eu pe listă măcar câteva din cărțile lunii martie pe care le-ai prezentat.

 5. N-am citit niciunul din titlurile tale. Eu in martie am citit tare putin.

 6. Frumoasă listă, felicitări! <3

 7. Eva Anca spune:

  De pe lista ta am citit doar “Intr-o gara mica”. Felicitari si la cat mai multe carti citite! Si eu in martie am reusit sa citesc 9 carti, ceea ce pentru mine e foarte bine, avand in vedere cat timp liber am.

 8. Geo spune:

  Pe cea de Musso am de gând sa o citesc si eu luna asta. Spor la citit și in Aprilie!

 9. DanaC spune:

  Am citit “Într-o gară mică” şi “Sora pierdută”. De la Allex Truşcă am “Nebunul alb”, dar încă e în aşteptare. Frumoase titluri ai citit în luna Martie. Spor în continuare!

 10. Mona spune:

  Felicitări! Eu am reușit și am citit patru cărți. M-am oprit asupra celei scrise de Simona Poclid, Teatru în stomac, deoarece mi-am dorit mult să îmi deschid noua rubrică de recenzii cu această carte.
  Dar, da! Sunt de acord că Un bărbat pe nume Ove își merită titlul. Am să revin să citesc și recenziile pe care le-am ratat.
  Un weekend minunat să ai!

 11. illusion spune:

  Eu tot amân Un bărbat pe nume Ove, nu știu de ce… tot văd că e tare apreciată!

 12. Silvia spune:

  O listă cu cărți frumoase!

 13. Alexandra Dosaru spune:

  Sora pierdută vreau sa o citesc și eu!Multumesc pentru recenzii!

 14. Grecu Monica Larisa spune:

  Wow ce titluri

 15. Deea777 spune:

  Urmează ,,Un bărbat pe nume Ove”,sunt foarte curioasă de aceasta.

 16. Ana Maria Chiperi spune:

  Frumoasă lista ai avut in luna Martie. Cred că “Un bărbat pe nume Ove” își merită locul pentru “cartea lunii”, am început să o citesc și îmi place mult și mie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *