Fii omul bun la toate!

Se zice că omul bun la toate nu moare de foame, iar eu încep să fiu de acord cu această zicală. Luând în considerare piața actuală a muncii, m-am gândit că nu ar fi rău să devin un om bun la toate. De aceea, dacă tot sunt în concediu pentru creșterea copilului, m-am gândit să mai fac ceva în tot acest timp. Am selectat trei cursuri pe care mi-ar plăcea să le fac în această perioadă. Trei cursuri care, cred eu, îmi vor fi de mare ajutor în viitor.

curs de calificare
sursa:pixabay

E ceva timp de când îmi stă gândul la un curs de make-up artist. Aproape de fiecare dată când prietenele mele mă vizitează, mă întreabă dacă nu știu pe cineva care face machiaj profesional de calitate. Cererea este mare în acest domeniu și sigur ar fi loc și pentru mine. Gândindu-mă, mi-am dat seama că nu ar dura mult până când mi-aș scoate învestiția în curs și materiale. Mai ales că în prețul cursului sunt incluse și o mulțime de materiale. Faptul că aș avea oportunitatea să primesc consiliere cu privire la o viitoare carieră în acest domeniu, mi se pare foarte important. Trebuie doar să mă organieze puțin și să aplic pentru acest curs make-up.

Atunci când vrei să transformi un hobby în ceva mai mult, ai nevoie de un curs de calificare

Al doilea curs de calificare pe care doresc să îl fac m-ar ajuta și în cariera mea de blogger, dacă pot să îi spun așa. Nu știu dacă ați observat, dar îmi place mult să modific aspectul blog-ului. Un curs HTML și CSS  m-ar ajuta să fac acest lucru într-un mod mult mai profesionist și aș reuși să transmit ceea ce îmi doresc, prin design. În cadrul unui curs HTML ȘI CSS aș participa la proiecte live, care m-ar ajuta să înțeleg mai bine întregul proces. Voi putea înțelege mai bine tot ce ține de HTML și CSS.

Cel de al treilea curs pe care doresc să îl fac, are legătură tot cu acest hobby, de la care am tot mai multe așteptări. Un Curs Engleza incepatori m-ar ajuta să înțeleg mult mai bine multe lucruri de care mă lovesc, atunci când mă ocup de blog și nu numai. Deși mă descurc, cred că acest curs de 36 de ore m-ar ajuta să îmi dezvolt vocabularul, să îmi exersez pronunția, cititul și chiar vorbitul.

Voi v-ați propus să optați pentru vreun curs de calificare? Ce curs v-ar plăcea să faceți în viitorul apropiat?

You may also like...

23 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte buna decizie! Concediul pentru cresterea copilului ajuta mult in reorientarea in cariera.

 2. Silvia spune:

  Felicitări!!!Te susțin

 3. Cursul de machiaj ma tenteaza si pe mine tare. Imi cam lipseste îndemânarea, dar probabil ca o voi capata si pe aia

 4. Dana spune:

  Și mie mi-ar plăcea mult un curs de make-up, aș putea chiar face ceva pe lângă, în timpul liber. Cred că ai ales foarte bine cursurile, toate 3 sunt utile și pot deveni și rentabile.

 5. Laura spune:

  Doamne ajuta! :*

 6. Anca Rucăreanu spune:

  Eu vreau sa urmez un curs de fotografie. Nu pentru bani, pentru mine. Consider că trebuie să fac ceva și pentru sufletul meu.

 7. Ana Maria Chiperi spune:

  Mi se pare interesant cursul de machiaj, poate pe viitor o să mă hotărăsc să mă înscriu și eu! Succes in tot ceea ce o să faci!

 8. Ruxandra spune:

  Și eu fac câte un curs nou, aproape în fiecare an,depinde cât de mult timp am și cât de mult mă atrage și mă ajută.
  Mult succes cu tot ceea ce ți-ai propus!

 9. Raluca Anghel spune:

  Felicitari! Si eu cred ca e important sa investim in noi tot timpul. Si eu sunt in concediu de creștere copil si încerc cat de mult sa valorific timpul. Succes in continuare

 10. Oana M spune:

  Un curs de make up mă îndeamnă si pe mine lumea sa fac și chiar as face. Sau unul de hairstyling. Dar momentan încerc să învăț eu singură Photoshop datorită unei cărți de învățare. Un curs serios mi-ar plăcea sa fac de franceză, căci o vorbesc, o inteleg si o citesc, dar la nivel slăbuț, zic eu. Mereu e loc de a mai face ceva!

 11. Illusion spune:

  Baftă la cursuri! Eu aș face unul de Project management sau ceva pe comunicare corporate.

 12. Oana spune:

  Eu cred ca specializarea e cea mai buna, dar la cât de repede se schimba lucrurile, ideea ta e buna. Știind din toate, ai o șansă în plus la un job

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *