Vine vara… Avem planuri de concediu

Anul trecut am sărit peste concediu, din cauza lui Albert, care era în burtică pe atunci și se cam grăbea să iasă. Ne propusesm să ne vizităm prietenii de la Galați, adică pe Cătălina și pe Sorin, bineînțeles. Apoi ar fi trebuit să mergem câteva zile la mare și apoi să plecăm spre Brașov sau spre o altă zonă a țării care merită vizitată. După cum vă spuneam, Albert ne-a dat planurile peste cap și am mers doar aici prin apropiere.

planuri de concediu

Anul acesta, Albert nu pare să se împotrivească. Ba chiar se simte bine în mașină și nu ne face probleme pe drum. Așadar, ne-am propus să reluăm planul de anul trecut și chiar să îl îmbunătățim. Deoarece am suficient timp (v-am mai spus eu despre nopțile mele albe), m-am documentat mai bine și am aflat exact ce putem face și ce putem vizita, în vacanța noastră. În articolul de azi, vă voi vorbi despre locul unde vom face primul popas, și anume: Galați! Ai citit bine, Cătălina. Apucă-te de făcut clătitele alea delicioase!

În concediu, ne vom opri o zi, două prin Galați

Răsfoind Revista Explore on-line, prima dată m-am enervat pe soțul meu. Păi cum de ce? De ce nu are și el concediu în perioada în care Forța ZU se ține în Galați? Am mai fost în numerosul public ZU, într-un an când s-a ținut la Cluj și ne-am distrat pe cinste! Oricum, m-am calmat când am văzut că, dacă ne vom organiza așa cum trebuie, vom prinde Pizza fest, Vibe-ul culinar Stradal, care se ține în Grădina Publică Galați. Interesant, nu? Tare mult mi-ar plăcea să avem și noi aici parte de mai multe evenimente, care să ne scoată din casă.

Tot atunci când răsfoiam Revista Explore, am găsit și câteva localuri unde mi-ar plăcea să mănânc, dar și locuri pe care vreau neapărat să le vizitez. Așadar, Cătălina, trebuie să porți adidași, chiar dacă nu îți place :). Vrem să vizităm Grădina Zoologică, herghelia, Grădina Botanică și muzeul științelor naturale, dar bineînțeles, și vestita faleză!

Voi ce planuri de vacanță aveți?

You may also like...

12 Responses

 1. Dana spune:

  Wow, suna tare bine, o sa aveti un concediu pe cinste! Eu vreau sa merg la mare, dar, avand rude in Galati si tinand cont ca revista Explore mi-a dezvaluit atatea tentatii, voi poposi si acolo. Sa imi lasti si mie clatite!!! :)))

 2. Vacanță frumoasă! A noastră va fi ocupată cu bacul, admiterea, mai rămîne așa puțin din ea, că vom vedea atunci…
  M-am născut în Galați, am stat 6 luni p-acolo și n-am mai revenit niciodată… Aștept cu mare interes poze 🙂

 3. Eva Anca spune:

  Tare frumos! Abia aștept să ajung și eu pe acolo. Vacanță plăcută să aveți!

 4. Silvia spune:

  Wow!!!!Sperăm să fie cald si soare!!!!!

 5. Catalina Coman spune:

  Catalina si Sorin mi-au zis ca va asteapta. Cu nerăbdare, cu clătite, cu papanasi… Adidasii sunt obligatorii?

 6. Laura spune:

  Super! Va doresc concediu placut! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *